Bennu Gerede’nin oğlu Dilan Erkaya dalgalarla boğuşup sörf yaptı!

Bennu Gerede’nin oğlu Dilan Erkaya, uslanmaz çıktı. Geçen yıl motor kazasında ölümden dönen Erkaya, aksiyon tutkusu uğruna önceki gün de Riva’da metrelerce yükseklikteki dalgalarla boğuşup sörf yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2019 Güncelleme 16 Ağustos 2019, 07:53
Bennu Gerede’nin oğlu Dilan Erkaya dalgalarla boğuşup sörf yaptı!

İÇİNDEKİLER

SOSYETİK fotoğrafçı Bennu Gerede'nin büyük oğlu Dilan Erkaya, adrenalin tutkusu uğruna hayatını hiçe saydı. Geçtiğimiz yıl Bali'de yaptığı motor kazasıyla ölümden dönen 19 yaşındaki genç adam, önceki gün de sörf merakı yüzünden azgın dalgalara kafa tuttu.

TEHLiKELİ EĞLENCE
İstanbul Riva'da sörf yapan Erkaya, bu anları Instagram'da paylaşıp ağızları açıkta bıraktı. İnsan boyunu aşan dalgaların arasında sörf yaparak hayatını tehlikeye atan genç adam, bir yandan da havalı pozlar verdi. Ölümle adeta dalga geçen Dilan Erkaya'nın tehlikeli paylaşımları takipçilerini telaşlandırdı.

USLANMAZ DİLAN!
Bali'deki motor kazasında aşil tendonundan sakatlanıp iki operasyon geçiren genç adamın uslanmaz tavrı, "Dilan, aksiyon tutkusuyla ölüme bile meydan okuyor. Ama bu kadarı da fazla" dedirtti. Bu arada Erkaya, Ocak'ta da hortum felaketinin yaşandığı Antalya'da da sörf yapıp canını tehlikeye atmıştı.

HAYATINI HİÇE SAYIYOR
ERKAYA,
tehlikeli eğlencesiyle yürekleri ağızlara getirdi. Genç adam, geçtiğimiz aylarda da İstanbul trafiğinde araçların arasında patenle kayıp tepki çekmişti