Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Murat Yıldırım ‘Mako’da filminde başrolü üstlendi

Murat Yıldırım, yurt dışına açıldı. Başarılı oyuncu ve sunucu, Mısırlı yönetmen Mohamed Hesham El-Rashidy’nin yeni filmi ‘Mako’da başrolü üstlendi. Orta Doğu’da da fırtınalar estiren Yıldırım, göğsümüzü kabarttı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2019 Güncelleme 17 Temmuz 2019, 07:57
Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Murat Yıldırım ‘Mako’da filminde başrolü üstlendi

İÇİNDEKİLER

Başarılı oyunculuğuyla ünü Türkiye sınırlarını aşan Murat Yıldırım, yurt dışına açıldı. Atv'nin fenomen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?'in sunuculuğunu da üstlenen Yıldırım, Mısır'da çekilecek 'Mako' adlı filmin ekibine dahil oldu.

HAYRANLARI SEVİNÇLİ
Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni Mohamed Hesham El-Rashidy ve yapımcıyla bir araya geldi. Film için görüşen ekip, daha sonra ünlü oyuncuyla anlaşma imzaladı. Filmin başrolünü üstlenecek olan Yıldırım'ın yer aldığı afiş de sosyal medyaya yansıdı. Başarılı oyuncunun Mısır filminde oynayacağını duyan hayranları büyük sevinç yaşadı. Ünlü oyuncuya sosyal medyada sevenlerinden tebrik mesajları yağdı.

GERÇEK BİR HİKAYE...
Yıldırım'ın başrolünü Mısırlı oyuncular Kosai Khauli, Sarah Elshamy, Khaled Anwar ve Nahed Elsebai ile paylaşacağı 'Mako' filmi, gerçek bir hikayeyi anlatıyor. Film, 1991'de Kızıldeniz'de batan 'Salem Express' adlı gemideki çok sayıda yaşanan can kaybını konu ediniyor. Film, Mısır'ın yanı sıra birçok Arap ülkesinde de izleyiciyle buluşacak.




Yıldırım, 1991'deki gemi kazasını anlatan filmin afişinde de yer alıyor.