Bodrum tatiline çıkan Kerem Bursin keyifsiz halleriyle dikkat çekti

Serenay Sarıkaya ile dört yıllık aşkı Nisan’da biten Kerem Bürsin, Bodrum tatiline çıktı. Önceki gün dostlarıyla Yalıkavak açıklarında görüntülenen 32 yaşındaki oyuncu, keyifsiz halleriyle dikkat çekti. Tek başına güvertede oturan Bürsin, ardından da kayalıklara çıkıp uzun uzun yürüyerek ‘Issız adam’ dedirtti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2019 Güncelleme 13 Temmuz 2019, 08:01
Bodrum tatiline çıkan Kerem Bursin keyifsiz halleriyle dikkat çekti

İÇİNDEKİLER



Nisan
ayında Serenay Sarıkaya ile dört yıllık aşkı sona eren Kerem Bürsin, uzun bir aradan sonra Bodrum'da ortaya çıktı. 32 yaşındaki oyuncu, önceki gün Yalıkavak açıklarında dostlarıyla bir teknede görüntülendi. Önce deniz keyfi yapıp uzun süre yüzen Kerem Bürsin, ardından botla kayalıklara çıktı. Kerem Bursin'i kayalıklarda görenler ise, "Aşk acısından dağa taşa tırmandı" esprisi yaptı.


BODRUM'UN HERKÜL'Ü...
Geçtiğimiz yıl Sarıkaya ile tatil yaptığı yerde şimdi arkadaşlarıyla olan Kerem Bürsin'in arkadaş grubunda Amerikalı oyuncu Matt McGorry de vardı. Bir dönem rol aldığı 'How to Get Away with Murder' adlı yapımla şöhret olan ünlü yıldızın, ABD'de doğup büyüyen Bürsin'le yakın dost olduğu öğrenildi. Bu arada düzenli bir şekilde spor yapan yakışıklı oyuncu, kaslı vücuduyla da adeta "Bodrum'un Herkül'ü" gibiydi...


Bürsin, arkadaşıyla kayalıklara çıkıp burada uzun uzun yürüdü.



YASAK AŞKA 50 BİN LİRALIK DAVA
BIR süredir adı evli bir spor yöneticisiyle anılan hatta işadamından hamile kaldığı iddia edilen Serenay Sarıkaya, bu çirkin dedikodular üzerine soluğu mahkemede aldı. Güzel oyuncu, hakkındaki iddiaları canlı yayında diline dolayan sunucu Pınar Ergüner ile yayının yapıldığı TV kanalına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

DOĞAN SAVAŞ