Türkan Şoray ve Sibel Can, oy vermek için gittikleri okulda karşılaştı, hatıra fotoğrafı çektirdiler

İstanbul seçmeni olan iş, sanat ve magazin dünyasının ünlü isimleri dün sandık başına koştu. Türkan Şoray ve Sibel Can, oy vermek için gittikleri okulda karşılaştı, hatıra fotoğrafı çektirdi, sohbet etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2019 Güncelleme 24 Haziran 2019, 07:57
Türkan Şoray ve Sibel Can, oy vermek için gittikleri okulda karşılaştı, hatıra fotoğrafı çektirdiler

İÇİNDEKİLER



İ
stanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için dün megakentteki seçmenler sandık başına gitti. İstanbul seçmeni olan iş, sanat ve magazin dünyasının ünlü isimleri de oylarını kullanmak için sabah saatlerinden itibaren sandığa koştu. Ünlü isimlerin çoğu oy kullanmak için erken saatleri tercih etti. Türk sinemasının efsane ismi Türkan Şoray ve ünlü şarkıcı Sibel Can, oy kullanmak için çocuklarıyla gittikleri Beykoz'daki TED Koleji'nde karşılaştı.


Bir süre sohbet eden iki ünlü, hatıra fotoğrafı da çektirdi. Sibel Can; kızı Melisa Ural, oğulları Emir Aksüt ve Engincan Ural ile oy kullanmaya geldi. Yeşilçam'ın yıllara meydan okuyan oyuncusu Türkan Şoray da kızı Yağmur Ünal ile aynı sandıkta oyunu kullandı.


YEŞİLCAM OY VERDİ
Yeşilçam'ın usta oyuncu Cüneyt Arkın, oyunu Beşiktaş'ta bulunan Ali Yalkın Ortaokulu'nda kullandı. Arkın, "Dostluk, beraberlik, omuz omuza, el ele gidişin birinci aşaması oy vermek. Biz de görevimizi yaptık" dedi.



Ünlü film yapımcısı ve yönetmen Türker İnanoğlu da oyunu Beykoz'daki Sedat Simavi Ortaokulu'nda kullandı. "Ülkemiz için hayırlı olur inşallah" diyerek sevenleriyle fotoğraf çektirdi.


İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, eski eşi Demet Şener'in Cenk Küpeli ile evlenmesinden sonra objektiflere ilk kez yansıdı. Kutluay oyunu Beşiktaş'taki Lütfi Banat İlkokulu'nda kullanarak, "Hayırlı uğurlu olsun" dedi.


DEMSA Yönetim Kurulu Başkan Demet Sabancı Çetindoğan, oyunu kullanırken çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafının altına da "Güzel ülkemiz için bir kez daha vatandaşlık oylarımızı kullandık. Hayırlı uğurlu olsun" diye yazdı.


Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, sabah erken saatlerde sandık başına gitti. Kandilli İlkokulu'nda 2233 numaralı sandıkta oyunu kullanan Koç, sonrasında vatandaşlarla kısa bir süre sohbet etti.


ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, eşi Ahu Orakçıoğlu ile birlikte Beykoz'da bulunan TED Koleji'nde oyunu kullandı. 1010 numaralı sandığa oyunu atan Orakçıoğlu çifti, gazetecilere poz verdi, ardından okuldan ayrıldı.


Futbolcu Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel çifti, tatillerine ara vererek oylarını kullandı. Göçek'te bulunan Demirel çifti önce 3 bin euroya kiraladıkları helikopter ile Dalaman Havalimanı'na geldi, oradan da İstanbul'a hareket etti. Çift, Beykoz'daki TED Koleji'nde oy kullandıktan sonra tekrar Göçek'e döndü.


MİNİK SERÇE PANİK OLDU
Ünlü sanatçı Sezen Aksu, oyunu Beykoz'daki Sedat Simavi Ortaokulu'nda kullandı. Minik Serçe'nin oy pusulasını aldığı sırada sandık görevlilerine "Şurada herkesin içinde basıverem mi?" diyerek espri yapması sınıftakileri güldürdü. Mührü oy pusulasında biraz taşan Minik Serçe, sandık görevlilerine, "Başıma bir iş gelmeyecek değil mi?" diye sordu. Görevliler de "Diğer partiye sıçramadıysa bir şey olmaz" dedi.


SOSYAL ÇAĞRI
Müzik ve televizyon camiasının ünlü isimlerinden Esra Erol, Ece Erken, Hadise oy kullanırkenki fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.


Hadise



Hamile olduğunu sosyal medyadan emzikli pozu ile duyuran Tülin Şahin'in büyüyen karnı dikkat çekti.

AYDIN HAMZA