Meryem Uzerli akılalmaz bir hataya kurban gitti

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, akılalmaz bir hataya kurban gitti. İngiliz gazetesi The Sun, Rusya’daki bir aşk cinayeti haberinde Uzerli’nin fotoğrafını kullanıp ‘Pes!’ dedirtti…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2019 Güncelleme 23 Haziran 2019, 07:00
Meryem Uzerli akılalmaz bir hataya kurban gitti

İÇİNDEKİLER

Meryem Uzerli'ye şok! Güzel oyuncu, bu kez ilginç bir habere konu oldu. İngiltere'de yayımlanan The Sun gazetesi, Uzerli'nin fotoğrafını Rusya'daki bir aşk cinayeti haberinde kullanarak ağızları açıkta bıraktı. Habere göre 31 yaşındaki evli Vasily Mangoshvili, bir süredir 3 çocuklu Tatiana Mukhorotova ile yasak aşk yaşıyordu. Tatiana isimli kadın, Mangoshvili'ye karısından boşanıp kendisiyle evlenmesini söyledi. Ancak genç adam, yasak aşkının teklifini reddedince ilişkiyi ortaya çıkarmakla tehdit edildi. Mangoshvili de yasak aşkını öldürdü. Bu kan donduran haberde Meryem Uzerli'nin fotoğraflarının kullanılmasına ise bir anlam verilemedi. Bu duruma Uzerli'nin hayranları da sosyal medyada tepki gösterdi.



İNGİLİZLERDEN BÜYÜK GAF!
The Sun'ın Rusya'daki yasak aşk cinayeti haberinde Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Hürrem Sultan karakterinin kullanılması "Ne alaka!" dedirtti.