Kıbrıs'ta tatil yapacak Özcan Deniz adaya adeta çıkarma yapacak!

29 Haziran’da Kıbrıs’ta konser verecek olan Özcan Deniz, ailesiyle de adada tatil yapacak. Oğlunun 4 bakıcısını da götürecek olan sanatçı, adaya adeta çıkarma yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2019 Güncelleme 13 Haziran 2019, 08:21
Kıbrıs’ta tatil yapacak Özcan Deniz adaya adeta çıkarma yapacak!

İÇİNDEKİLER

Yıllar sonra Kıbrıs'ta sahne alacak olan Özcan Deniz, istekleriyle şaşırttı. 29 Haziran'da Elexus Hotel'de konser verecek olan ünlü sanatçı; eşi Feyza Deniz, bir yaşındaki oğlu Kuzey ve annesini de yanında götürecek. Ünlü şarkıcı için 300 metrekarelik panoramik deniz manzaralı kral dairesi tahsis edildi. Ailesi ve oğlunun 4 bakıcısıyla konserden üç gün önceden Yavru Vatan'da tatil yapacak olan Deniz'in istek listesinde 6 suit oda ile 3 vito araç da var…



KATI KAPATTIRDI!
Ünlü sanatçının eşi Feyza Deniz için de tamamen organik ürünlerden oluşan bir menü hazırlandı. Özcan Deniz hayranlarının ünlü sanatçıyla aynı katta konaklamak istemesi üzerine otel yönetimi, Deniz'in bulunduğu kattaki 16 odayı kapattı. Otel yönetimi, bunun için de 90 bin lira zararı göze aldı. Oğluyla ilk kez tatile çıkacak olan şarkıcı ise rahatsız edilmemeleri için otel yönetimini uyardı. Şarkıcının güvenliği için de 3 gün boyunca odasının kapısında özel korumalar nöbet tutacak.



YOK BÖYLE İSTEK LİSTESİ
Ailesinin yanı sıra tatile oğlunun 4 bakıcısını da götürecek olan Deniz, her bir bakıcı için ayrı ayrı odalar tahsis edilmesini istedi. Deniz, üç günlük tatilde kendisi ve ailesi için özel menü hazırlanmasını arzu etti. Tamamen organik beslenen Feyza Deniz için günler öncesinden menü hazırlığına başlandı.