Deniz Akkaya, Victoria’s Secret meleği Bar Refaeli’ye güzelliğiyle fark attı

Dünkü Dosso Dossi Fashion Show’da gözler Deniz Akkaya’ya kilitlendi… 41 yaşındaki eski model, Victoria’s Secret meleği İsrailli model Bar Refaeli’ye güzelliğiyle fark atıp alkış topladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2019 Güncelleme 13 Haziran 2019, 08:16
Deniz Akkaya, Victoria’s Secret meleği Bar Refaeli’ye güzelliğiyle fark attı

İÇİNDEKİLER



A
ntalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'un bu seneki organizasyonunda da güzeller geçidi vardı. İsrailli manken Bar Refaeli, dünkü defilede baş manken olarak podyuma çıktı. Antalya Expo Center'daki şovda Deniz Akkaya ile Özge Ulusoy da podyumdaydı. İki çocuk annesi 34 yaşındaki Refaeli, Akkaya'nın gölgesinde kaldı.


AKKAYA FARKI
Düzenli spor ve sağlıklı beslenme ile genç kızlara taş çıkaran 41 yaşındaki bir çocuk annesi Deniz Akkaya, defilenin yıldızı oldu. Yıllar önce podyuma veda eden Akkaya, fit vücuduyla Victoria's Secret gibi dünyaca ünlü pek çok moda şovunda yer alan Refaeli'yi solladı. Defileyi izleyenler "Bizim meleğimiz sensin Deniz" demekten kendini alamadı.


ÖNCELİĞİ AİLESİ
Yeniden ülkemize geldiği için mutlu olduğunu belirten İsrailli model, duygularını şöyle ifade etti: "Türkiye'yi çok seviyorum. Türk kadınlarını bakımlı ve güzel buluyorum. Türkiye'den de Nusret Gökçe'yi tanıyorum." Önceliğinin ailesi olduğunu söyleyen ünlü manken, "Yeniden anne olmak istiyorum" diyerek de üçüncü çocuğa yeşil ışık yaktı.

Deniz BAYAR