Mesut Özil ile Amine Gülşe’nin düğünü, yabancı basında geniş yer buldu

Mesut Özil ile Amine Gülşe’nin önceki akşamki düğünü, yabancı basında da geniş yer buldu. İngiliz ve Alman basını, düğün hediyesi yerine 1000 çocuğun ameliyat masrafı için bağış isteyen ve Türk örflerine harfiyen uyan Özil’e övgüler yağdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2019 Güncelleme 09 Haziran 2019, 07:58
Mesut Özil ile Amine Gülşe’nin düğünü, yabancı basında geniş yer buldu

İÇİNDEKİLER

Sadece Türkiye değil başta İngiltere ve Almanya olmak üzere birçok ülke, önceki akşam Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin düğününü yakından takip etti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın nikah şahitliğini yaptığı tören, Four Seasons Bosphorus Otel'deydi. Ünlü isimlerin akın ettiği tören, dünya basınında da geniş yer buldu. Başta İngiliz gazeteleri olmak üzere birçok yabancı gazete ile internet sitesi, çiftin görkemli törenini manşetlerine taşıdı.

AMİNE'YE METHİYELER...
Düğünden önce hediye kabul etmediğini ve bunun yerine yapılacak bağışlarla 1000 çocuğun ameliyat masrafını üstleneceğini açıklayan Özil, yabancı basından da övgüler aldı.

Amine Gülşe'nin güzelliğine methiyeler düzen İngiliz ve Alman basını, düğünle ilgili tüm detaylara geniş yer verdi. Türk adetlerine harfiyen uyarak "Milli damat" olduğunu bir kez daha gösteren Mesut Özil, yeşil sahalardaki başarısından sonra bu kez düğünüyle Türkiye'nin adını yurt dışında gururla duyurdu.

ACUN, MESUT'U FENER'E GETİR
BAŞARILI televizyoncu Acun Ilıcalı da bu mutlu gününde yakın dostu Mesut Özil'in yanındaydı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ilıcalı'nın düğüne katıldığını gören Fenerli taraftarlar, twitter'da "Acun, Mesut'u Fener'e getir" etiketi açtı. Bu etiket, kısa sürede Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti.

DÜNYA BASINININ MANŞETLERİNİ SÜSLEDİ
Yıldız futbolcunun düğününü The Sun ve Daily Mail gibi İngiliz basını ile Almanya, İsveç, İtalya ve İspanya basını da manşetlerine taşıdı.

Özil'in forma giydiği İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal, resmi Instagram hesabından çifti tebrik etti.