Kate Moss Bodrum'da aktarda alışveriş yaparken objektiflere takıldı

Formuna kavuşmak için Bodrum’un müdavimi olan dünyaca ünlü model Kate Moss, önceki gün aktarda görüntülendi. Eşek sütü sabunu, yer kirazı ve bitki çayları alan 45 yaşındaki Moss, bin 200 liralık alışveriş yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2019 Güncelleme 06 Haziran 2019, 08:06
Kate Moss Bodrum’da aktarda alışveriş yaparken objektiflere takıldı

İÇİNDEKİLER



Dünyaca
ünlü İngiliz Model, Kate Moss, Bodrum'un yerlisi olup çıktı. Her sene olduğu gibi bu yaz da soluğu Ege'de alan İngiliz model, form tutmak için her yolu deniyor. Fazla kilolarından kurtulmak için Türkbükü'ndeki Life Co'da detoks kampına giren ünlü model, önceki gün Aktar Osman'da alışveriş yaparken objektiflere takıldı.


MEKANA REST ÇEKTİ
Görüntülendiğini fark eden Moss, yüzünü göstermemek için başını sağa sola çevirerek ortaya ilginç görüntüler çıkardı. Ünlü yıldız, dükkan sahibine "Gazetecileri buradan gönderin. Yoksa alışveriş yapmadan giderim" diye rest çekti. Görüntülenmekten kurtulamayan Moss, daha sonra pes ederek alışverişine kaldığı yerden devam etti.


NE VAR NE YOK ALDI
45 yaşındaki model, cilt ve güneş lekeleri için eşek sütü sabunu aldı. Bin 200 liralık alışveriş yapan ünlü model, ödem atıcı ve detoks için yer kirazı, antioksidan ve göz altları için blueberry, papatya ve yasemin çayı, sebze kurusu, ceviz, badem ve incir olmak üzere yaklaşık 2 poşet alışveriş yaptı.


Doğal ürünlerle form tutup güzelleşmek isteyen Kate Moss, aktardan eşek sütü sabunu ve bitki çayları aldı.

DOĞAN SAVAŞ