Mesut Özil'le evlenmeye hazırlanan Amine Gülşe'ye büyük sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı...

7 Haziran’da Mesut Özil’le evlenecek olan Amine Gülşe’ye dostlarından sürpriz geldi. Gülşe, teknede kendisi için verilen sürpriz bekarlığa veda partisinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2019 Güncelleme 04 Haziran 2019, 08:01
Mesut Özil’le evlenmeye hazırlanan Amine Gülşe’ye büyük sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı...

İÇİNDEKİLER



Büyük
aşklarını 7 Haziran'da Four Seasons Hotel Bosphorus'ta nikah masasına taşıyacak olan Mesut Özil ile nişanlısı Amine Gülşe, düğün hazırlıklarına son hızla devam ediyor. Arsenal'in yıldız futbolcusu ile güzel oyuncu, önceki gün de Etiler'de bir kuafördeydi. Kuaförden el ele çıkan çift, kiraladıkları VIP minibüse binerken objektiflere yansıdı.


HEYECAN DORUĞA ÇIKTI
Özil, "Düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?" sorusuna bozuk Türkçe'si ile "İyi gidiyor" deyip aşkını güldürdü. İkilinin düğün yaklaştıkça artan heyecanları yüzlerine yansımıştı. Gülşe'nin heyecanı ilerleyen saatlerde daha da arttı. Bunun nedeni ise güzel oyuncuya arkadaşlarının Boğaz'da bekarlığa veda partisi sürprizi yapmasıydı. Gülşe, yakın dostlarının kendisi için kiraladıkları lüks teknede bekarlığa veda partisi düzenlediklerini görünce şaştı kaldı.


'HEM AĞLARIM, HEM GİDERİM'
Amine Gülşe'nin yakın dostları ve annesi, güzel oyuncuya yaptıkları sürprizde beyaz bir elbiseden yemeklere kadar her detayı da düşünerek Gülşe'yi mutluluktan havalara uçurdu. Boğaz'da dostlarıyla eğlenen 2014 Miss Turkey Güzeli, bir ara gözyaşlarına hakim olamadı. 26 yaşındaki oyuncunun sosyal medyaya yansıyan gözyaşlarına boğulduğu anlar ise "Hem ağlarım hem giderim" dedirtti...


ŞAŞIRIP KALDI
Arkadaşlarıyla teknede yemek yiyeceğini düşünen Gülşe, bekarlığa veda partisi sürprizini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.


SAYILI GÜN KALDI
Üç gün sonra evliler kervanına katılacak olan Gülşe ile Özil, bir haftadır İstanbul'da düğün hazırlıklarıyla uğraşıyor.

AYDIN HAMZA