Çağla Şıkel'in serveti kolunda

Güzel model Çağla Şıkel, sunuculukta da başarıdan başarıya koştu. Ödül yağmuruna tutulan ve 'En İyi Sunucu' ödüllerini toplayan Şıkel de kendisini ödüllendirmiş.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2019 Güncelleme 03 Haziran 2019, 07:57
Çağla Şıkel’in serveti kolunda

İÇİNDEKİLER




Güzel
model Çağla Şıkel, sunuculukta da başarıdan başarıya koştu. Ödül yağmuruna tutulan ve 'En İyi Sunucu' ödüllerini toplayan Şıkel de kendisini ödüllendirmiş. Güzel manken, bu seneki başarısını kutlamak için kendisine dünyaca ünlü marka Audemars Piguet Royal'den saat almış. Bunun için 51 bin euro yani yaklaşık 318 bin TL ödeyen Şıkel, anlayacağınız kolunda ufak bir servet taşıyor.


MİLYONLUK HEDİYE SATIŞTA
Uzun yıllar Galatasaray forması giyen ve geçen sene İzmir takımı Göztepe'ye transfer olan Yasin Öztekin, 9 yıllık eşi Mücella Öztekin'e sürpriz yaparak Çeşme'den bir villa almıştı. Ünlü futbolcu, Çeşme Fener Burnu'nda 4 milyon liraya aldığı 10 odalı villayı satışa çıkarmış. Çünkü Öztekin, Çeşme'nin kalabalığından sıkıldığı için Urla'ya yerleşmek istemiş. Daha evini satmadan Urla'dan 2 milyon liraya villa alan ve istediği gibi düzenleyen Öztekin'in bu kararına en çok eşi Mücella Hanım sevinmiş. İki çocukları olan Öztekin Ailesi, yeni villalarının bahçesine hem havuz hem de oyun parkı yaptırmış. Ne diyelim, yeni evlerinde güle güle otursunlar.


R ÇATI ALTINDA EĞLENCE
ARTIK yen i nesil meyhaneler moda. Yatır ımcı lar da bu duruma ayak uy durdu. Geçtiğim iz gün 'Bi Çat ı A laçatı'ya te sadüfen uğradım. Burası bildi ğ iniz meyhaneden öte çiçek bahçe si gibiydi. Bir dönemin önde gelen mekanlar ı Rehab, Eelence ve Tren Pera'nın sahibi Yusuf Tekin'i n yarat tığı mekanda ağaçları, çiçekleri ve zenon lambala rı ile kendimizi botanik bahçesinde hissettik. Bayram tatilinde Alaçatı'da ola nlar b u raya bir uğrasın derim.


KARDEŞİ ÇIKTI
Filmleriyle herkesi kahkahaya boğan Murat Cemcir ile Ahmet Kural'dan yepyeni bir proje geliyor. İkilinin yeni projesi, herkesin merakla beklediği 'Düğün Dernek 3' değil 'Baba Parası' filmiymiş. Film, 1 Ocak 2020'de vizyona girecek. Bu arada Murat Cemcir, sosyetik güzel Dila Tarkan'ın bir paylaşımının altına 'Maşallah' yazınca oyuncuya "Dila'ya mı yürüyorsun?" mesajları yağmıştı. Bildiğim kadarıyla Tarkan ile Cemcir, yakın arkadaş. Yani aralarında aşk yok. Fakat Cemcir, o duruma değil, kız kardeşiyle bir mekana gidince "Sevgilisiyle yemeğe çıktı" diye yapılan haberlere isyan etmiş. Yani oyuncunun sevgilisi diye yazılan esmer güzel, kız kardeşi Nagihan Cemcir'miş.


TULUM, ÇEŞME'DE

MEKSİKA ya da ABD'deki festivaller Türkiye'de gerçekleşir mi?" diye hep düşünürdüm. Bu kadar müsait yerimiz ve milyonlarca turist çekme şansımız varken, bu yatırımların yapılmamasına bir anlam veremezdim. Ta ki geçtiğimiz gün Çeşme'ye gidene kadar. İstanbul'da yıldızı parlayan ve Reina'dan sonra dünya markası olma yolunda ilerleyen Klein, bu sezon Çeşme'de kapılarını açtı. 10 milyon lira yatırımla açılan Sommer Klein'ı görünce küçük bir şok geçirmedim değil. Tulum'a gidenler ya da videolarını izleyenler bilir. Sommer Klein girişinden ambiyansına kadar muhteşem bir mekan olmuş. 5 Haziran'da dünyaca ünlü Blackk Coffee ilk kez burada performans sergileyecek. Yaz boyunca ise Christian, Löffler, Tale Of Us, Mathame ve Dubfire gibi dünyaca ünlü isimler burada sahne alacak. Burası Türkiye'nin dünyaya açılan yüzü olacak, benden söylemesi…


KUYTU KÖŞE / UFUK ÖZCAN