İstanbul Boğazı üç masalsı kutlamaya ev sahipliği yaptı

Önceki gün İstanbul Boğazı üç masalsı kutlamaya ev sahipliği yaptı. Boğaz’da iki ayrı oteldeki Hint düğünlerine toplam 4 milyon euro harcandı. Üçüncü kutlama ise Meryem Uzerli’nin özel davetli olduğu Bulgar oyuncu Darina Pavlova’nın doğum günüydü…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2019 Güncelleme 02 Haziran 2019, 07:56
İstanbul Boğazı üç masalsı kutlamaya ev sahipliği yaptı

İÇİNDEKİLER



Son
yıllarda Hintli çiftler, bir ömür mutluluğa 'evet' demek için rotalarını Türkiye'ye çevirdi. Geçtiğimiz gün de Boğaz'ın masalsı atmosferinde dünyaevine giren Hintli çiftlere yenileri eklendi. Anant ile Gauri adındaki iki Hintli genç, Four Seasons Hotel Bosphorus'ta üç gün üç gece süren bir düğünle evlendi. Yaklaşık 2 milyon euro'ya mal olduğu konuşulan (13 milyon lira) düğünde Türk gelenekleri hakimdi.


KAPALIÇARŞI DÜĞÜNÜ
Kapalıçarşı gibi dekore edilen otelin bahçesinde Osmanlı şerbeti ve macunu, Türk lokumu, akide şekeri, Türk kahvesi ve niyetçi gibi pek çok Türk geleneğine özgü motifler yer aldı. 600 davetli, Osmanlı yemeklerinin sunulduğu düğünde keyifli anlar yaşadı. Aynı saatlerde Shangri-La Bosphorus Hotel de başka bir Hint düğününe ev sahipliği yaptı.Yine üç gün üç gece süren bu düğün için de iddiaya göre 2 milyon euro harcandı. Her iki Hint düğününün ikinci gününde ise misafirler Esma Sultan Yalısı'ndaki görkemli partiye katıldı. Konuklar, sema gösterisi ve oryantal şovlarla mest oldu.


İHTİŞAMLI SOFRALAR
600 davetli için Four Seasons Otel'de ihtişamlı sofralar kuruldu. Türk mutfağının lezzetlerinin yer aldığı düğünde konuklara Osmanlı macunu da ikram edildi. Hintli misafirler, Türk lezzetleriyle ziyafet çekti.


SARAYDA KUTLAMA
Bulgar oyuncu Darina Pavlova, yeni yaşına İstanbul'da girdi. 56 yaşına basan oyuncu, Çırağan Sarayı'nda parti verdi. Pavlova'nın doğum günü kutlamasında da Hint düğünlerinde olduğu gibi Osmanlı motifleri hakimdi. Güzel oyuncu Meryem Uzerli'nin de özel davetli olduğu partide mehteran davul şovu vardı.


Hint asıllı Kanada milletvekili Ruby Dhalla da yaş günü için İstanbul'a geldi. Dhalla, Uzerli ile de böyle poz verdi.