Amine Gülşe nişanlısı Mesut Özil'i Bakü'de yalnız bırakmadı

Dün Bakü’deki Arsenal-Chelsea UEFA Avrupa Ligi final maçı öncesi güzel yengeler işbaşındaydı. Özel davetle Bakü’ye giden Arsenalli yengeler, aşklarına moral verdi. Amine Gülşe de 7 Haziran’da evleneceği nişanlısı Mesut Özil’i yalnız bırakmadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2019 Güncelleme 30 Mayıs 2019, 08:00
Amine Gülşe nişanlısı Mesut Özil’i Bakü’de yalnız bırakmadı

İÇİNDEKİLER



Amine Gülşe'den Mesut
Özil'e aşk dopingi… UEFA Avrupa Ligi final maçı, dün İngiltere Premier Ligi devleri Arsenal ile Chelsea arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynandı. Arsenal yönetimi futbolculara moral için eşleri ve sevgililerini maçtan bir gün önce özel uçakla Bakü'ye götürdü. VIP yengeler arasında 7 Haziran'da Özil'le İstanbul'daki Four Seasons Hotel Bosphorus'ta evlenecek olan Amine Gülşe de vardı.


Karşısında nişanlısını gören Özil, mutluluktan havalara uçtu. Özil, aşkının kendisine sarıldığı anı sosyal medyada paylaşıp "Bakü'ye geldiğin için teşekkür ederim aşkım" notu düştü. Güzel oyuncunun Özil'e sarılarak moral vermesi de dünya basınında geniş yer buldu. Gülşe ile diğer Arsenalli futbolcuların eşleri, maçı kendilerine ayrılan VIP tribünde izledi. Arsenalli yengeler, karşılaşma boyunca tezahürat yaptı.



Özil'le Gülşe'nin sır gibi sakladıkları düğün davetiyeleri de ortaya çıktı. Davetiye için aşkın rengi kırmızıyı seçen ikili, misafirlerine "İçimizdeki heyecanı paylaşmaktan mutluluk duyarız" diye seslendi.