Özge Ulusoy’un sevgilisi Faruk Çolakoğlu'nda centilmenlik dışı hareket! Öylece bırakıp gitti

Özge Ulusoy’un aşkından centilmenlik dışı hareket... Ünlü modelle ilişkisine ailesinin karşı çıktığı konuşulan Faruk Çolakoğlu, önceki gün Ulusoy’la Bebek’teydi. İşadamı, basına yakalanmamak için sevgilisini öylece bırakıp lüks cipine binerek oradan uzaklaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2019 Güncelleme 25 Mayıs 2019, 08:02
Özge Ulusoy’un sevgilisi Faruk Çolakoğlu’nda centilmenlik dışı hareket! Öylece bırakıp gitti

İÇİNDEKİLER



Kasım 2018'den
beri aşk yaşayan Özge Ulusoy ve iş adamı sevgilisi Faruk Çolakoğlu, geçtiğimiz hafta çıktıkları Fransa tatilinden döndü. İş hayatını Londra'da sürdüren Çolakoğlu, güzel modelle önceki akşam Şeyma Subaşı'nın sahibi olduğu Bebek'teki Healthyish adlı mekanda buluştu.



ÖZGE TIP OYNADI
Ailesi tarafından "Özge Ulusoy ile ilişkini gözlerden uzak yaşa. Basının karşısında birlikte görüntü verme" şeklinde uyarıldığı iddia edilen Faruk Çolakoğlu, mekana güzel modelden sonra geldi. İçeride baş başa yemek yiyen ikili, mekandan yine ayrı ayrı çıkarak gazetecilere birlikte görüntü vermedi.



Mekandan ilk ayrılan Faruk Çolakoğlu, centilmenlik dışı bir harekete imza atarak lüks aracına atladığı gibi Bebek'ten ayrıldı. Sevgilisinden sonra mekandan ayrılan Özge Ulusoy ise gazetecilerin "Çolakoğlu Ailesi'nin ilişkinize onay vermediği söyleniyor; bu doğru mu?" şeklindeki sorularını yanıtsız bıraktı.



AYNI KADER...
Sevgilisinin kendisini orada bıraktığı model, tek başına taksiye binmek zorunda kaldı. Daha önce uzun yıllar aşk yaşadığı Hacı Sabancı'nın ailesi tarafından 'istenmeyen gelin' ilan edildiği konuşulan ve şimdiki ilişkisinde de aynı kaderi yaşayan Özge Ulusoy, "Tarih, tekerrürden ibarettir" dedirtti. "Mankenler, fakirlerle mi çıksın?" diyen Ulusoy'un bu kez aşkının ailesinin gönlünü kazanıp kazanmayacağı ise merak konusu.



FARUK BASTI GAZA
Gazetecilere Özge Ulusoy'la aynı karede poz vermek istemeyen Çolakoğlu, lüks cipine tek başına bindi.



ÖZGE KALDI YAYA
Sevgilisinin kendisiyle birlikte görüntü vermek istemediği Ulusoy ise Faruk Çolakoğlu'nun lüks cipiyle Bebek'ten ayrılması üzerine taksiye binmek zorunda kaldı.

DOĞAN SAVAŞ