Sinem Güven, kızı Defne ile aynı kaderi paylaşan minikler için kolları sıvadı

Sinem Güven, kızı Defne’nin kanseri yenmesinin ardından aynı kaderi yaşayanlar için de boş durmadı. Eski manken, bağış yaptığı Gülmek İyileştirir Derneği’nin tanıtımını da üstlenip kanserli miniklere umut oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2019 Güncelleme 22 Mayıs 2019, 07:58
Sinem Güven, kızı Defne ile aynı kaderi paylaşan minikler için kolları sıvadı

İÇİNDEKİLER



Geçtiğimiz
yıl kansere yakalanan Defne Ersönmez'in sağlığına kavuşmasıyla rahat nefes alan Sinem Güven, kızıyla aynı kaderi yaşayan minikler için kolları sıvadı. 1995 Miss Turkey birinci güzeli Sinem Güven, eski eşi Murat Ersönmez'den olan 12 yaşındaki kızı Defne'nin kanserle mücadelesinde hep yanında oldu. Aylar önce lösemiye çalım atan kızıyla gurur duyduğunu her fırsatta sosyal medyada dile getiren Güven, kanser hastası çocuklar yararına çalışmalar yapan Gülmek İyileştirir Derneği'ne de destek verdi.


İYİLİK OYUNU…
Güven; sosyal medyada kanser sebebiyle bağışıklığı baskı altında olan, kalabalık ortamlara giremeyen ve sosyalleşemeyen çocukların ücretsiz yararlanabileceği Hijyenik Oyun Merkezleri açan derneğin tanıtımını yaptı. Takipçilerini derneğin çalışmaları hakkında bilgilendiren eski manken, yardımseverlere "Siz de bağışlarınızla destek olun, minik gülücükler kocaman umutlara dönüşsün" diye seslendi. Kızıyla aynı kaderi yaşayan minikler için umut olan Güven'in derneğe yüklü miktarda bağış yaptığı da öğrenildi. Kızı Zeynep'e 7 aylık hamile olan popçu Bengü de sosyal medyada derneğin tanıtımını yapıp kızı adına derneğe bağış yaptı.



Anne adayı olan Bengü, kanserli minikler için yürütülen projeye kayıtsız kalmadı.