İbrahim Kutluay, Demet Şener'i hukuki yolla susturdu

İbrahim Kutluay, Demet Şener’i susturmak için karşı atağa geçti. İbo, kendisi ve aşkı Edwina Sponza için demediğini bırakmayan Şener’e 1 aylık koruma kararı aldırıp eski eşinin ağzını hukuki yolla kapattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2019 Güncelleme 22 Mayıs 2019, 07:58
İbrahim Kutluay, Demet Şener’i hukuki yolla susturdu

İÇİNDEKİLER



Eski
eşi Demet Şener'in kendisi ve sevgilisi Edwina Sponza hakkındaki açıklamalarıyla huzuru kaçan İbrahim Kutluay, Şener'i susturmayı başardı. İkiliyi önceki günlerde bir kez daha ahlaksızlıkla suçlayan Şener, eski eşinin nafakayı ödemediğini iddia edip 'hayırsız baba' göndermesi yapmıştı. Şener'i reklam yapmakla suçlayan eski basketbolcu, "Dört katlı havuzlu villadan mağdur edebiyatı yapmasın" diyerek eski eşine paragöz imasında bulunmuştu. Kutluay, 25 Mart'ta boşandığı Şener'in suçlamalarına devam etmesi üzerine soluğu mahkemede aldı.


İBO'DAN HUKUKİ ÜÇLÜK
Kutluay, ihtiyati haciz kararı ile birlikte 1 ay süreyle korunma kararı aldıran Şener lehine verilen karara itiraz etti. İbo, dilekçesinde de eski eşine şöyle yüklendi: "Demet Şener'in koruma istemesindeki sebep, mağduru oynamak istemesidir. Aslı astarı olmayan iddialarda bulunan Şener, kendisini mağdur olarak inandırıp müvekkilimi karalamaya çalışmaktadır." Kutluay da eski eşinden korunma talep etti. Mahkeme Şener'in 1 ay Kutluay aleyhinde hakaret ve küçük düşürmeyi içeren söz ile davranışlarda bulunmamasına karar verdi.



Sponza da ikilinin boşanma davasının devam ettiği dönemde Şener'e "Beni kamuoyu önünde itibarsızlaştırıyor" gerekçesiyle dava açmıştı.




Bir ay süreyle Kutluay hakkında konuşamayacak olan Şener, aksi halde üç güne kadar zorlama hapis yatabilir.

Ali OKTAY