Dora Teymur moda dünyasına hızlı girdi! Dünya starlarının şıklığına şıklık kattı

Londra'da eğitim alan ayakkabı tasarımcısı Dora Teymur, moda dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Kendi markasını yaratan başarılı genç, dünya starlarının şıklığına şıklık kattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2019 Güncelleme 22 Mayıs 2019, 07:58
Dora Teymur moda dünyasına hızlı girdi! Dünya starlarının şıklığına şıklık kattı

İÇİNDEKİLER



Başarılarıyla
dünya çapında tanınan Türkler arasına bir yenisi daha eklendi... 1991 yılında dünyaya gelen Dora Teymur, Londra'nın prestijli okullarından Cordwainers at London College of Fashion'da ayakkabı tasarımı bölümünü bitirdi. Genç tasarımcı 2012 yılında kendi markasıyla moda dünyasına girdi. Markayı ilk çıkardığı günlerde okulu ve işi bir arada ilerletti. Modern ve nostaljik el yapımı ayakkabılar yaparak hünerlerini sergiledi. Ortaya çıkardığını tasarımlar ise başta Londralı sosyetik kadınlar olmak üzere, dünyaca ünlü isimlerin de dikkatini çekti.


EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ
Başarılı tasarımcının eğitim masraflarını ise müzik dünyasının efsane yapımcısı merhum Ahmet Ertegün'ün eşi Mica Ertegün üstlendi. Geçtiğimiz ay dünyaca ünlü Vogue dergisine verdiği röportajda "Benim için gençler paha biçilemez" diyen Mica Hanım, Dora Teymur'u moda dünyasının önde gelen isimleriyle tanıştırmak için de destek verdi. Teymur bugüne kadar; ünlü şarkıcılarda Rihanna, Rita Ora ve model Bella Hadid'i giydirdi...