Cannes Film Festivali’nde Türk işi şıklık

Bu yıl 72.’si yapılan Cannes Film Festivali’ne katılan dünyaca ünlü üç yıldız, Nedret Taciroğlu imzalı kıyafet tercih etti. Meryem Uzerli ise güzelliğiyle kırmızı halıda göz kamaştırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2019 Güncelleme 18 Mayıs 2019, 08:03
Cannes Film Festivali’nde Türk işi şıklık

İÇİNDEKİLER



Sinema
kadar kıyafetlerin de konuşulduğu Cannes Film Festivali'nde önceki akşam Türk rüzgarı esti... Fransa'da bu yıl 72.'si düzenlenen festivalin önceki akşamki kırmızı halı töreninde yine Meryem Uzerli fırtınası vardı. Festivalin ilk günü olduğu gibi yine transparan bir kostüm tercih eden güzel oyuncu, tercihiyle hayranlarını ikiye böldü. Kimileri Meryem Uzerli'nin Maison Esthere Maryline imzalı kırmızı kıyafetini beğenirken kimileri ise çok rüküş buldu. Efsane sanatçı Elton John'un hayatını anlatan 'Rocket Man' filminin gösterimine akın eden dünyaca ünlü yıldızlar da göz kamaştırdı. Kırmızı halıda hazır bulunan üç isim ise Türk modacı Nedret Taciroğlu imzalı kostümler seçerek göğsümüzü kabarttı. Bunlardan biri dünyaca ünlü Hintli yıldız Kangana Ranaut oldu. Dünyaca ünlü model Heidi Lushtaku ve dünya jet sosyetesinin ünlü ismi Roberta Gilardi de yine Taciroğlu imzalı kıyafetleriyle göz kamaştırdı.


YILDIZLARIN FAVORİSİ OLDU
Nedret Taciroğlu; Jennifer Lopez'den Lady Gaga'ya kadar birçok ünlü yıldızı giydiriyor...


Tuvana Büyükçınar ile Rita Ora

Tuvana Büyükçınar, ünlü moda ikonu Iris Apfel'in sözlerinin yer aldığı tişörtleri tasarladı. Magnum Cannes etkinliğinde tişörtleri görücüye çıkaran Büyükçınar, Rita Ora ile bir araya geldi.


MERYEM YAKTI GEÇTİ
72'nci Cannes Film Festivali çerçevesinde düzenlenen 'Rocket Man filminin gösterimine, Meryem Uzerli de katıldı. Uzerli, Maison Esthere Maryline marka bir kıyafet giydi.


Fransız moda siteleri, festivalin açılış gününe katılan Dilan Çiçek Deniz için "Bir masaldan fırlamış gibiydi" övgüleri yaptı.


HER HALİ BAŞKA GÜZEL
Dünyaca ünlü model Bella Hadid, kırmızı halıda ilginç mimikler sergiledi. Hadid'in her hali ayrı bir güzeldi...



ROBERTA
GILARDI


HEIDI LUSHTAKU


KANGANA RANAUT