Tolga Karel eski eşi Günay Musayeva'ya ateş püskürdü! "Beni öldürtmek istedi"

Tolga Karel, kendisini ‘hayırsız baba’ diye suçlayan eski eşi Günay Musayeva’ya ateş püskürdü. Eski oyuncu, Azeri modelin kendisini 2015’te şoförüne öldürtmeye çalıştığını öne sürüp ağızları açıkta bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2019 Güncelleme 17 Mayıs 2019, 07:57
Tolga Karel eski eşi Günay Musayeva’ya ateş püskürdü! Beni öldürtmek istedi

İÇİNDEKİLER



Eski
eşler Tolga Karel ile Günay Musayeva arasındaki kavga hortladı. Azeri model, 4 yıllık eski eşi ve 8 yaşındaki oğlu Cihangir'in babası Karel için açtı ağzını yumdu gözünü… Musayeva, 2015'te boşanırken aylık 500 lira nafaka ödemesine karar verilen Karel'in 5 yıldır elini cebine atmadığını iddia edip ekledi: "İnşallah diğer çocuklarına daha iyi baba olur. 5 yıldır bir kez bile arayıp oğlumuzla konuşmadı. Cihangir'i Babalar Günü'nde etkilenmesin diye okula göndermiyorum." Oyunculuğu bırakıp ABD'de tır şoförlüğü yapan Karel ise eski eşine sert yanıt verdi.


KAREL'DEN ŞOK İDDİA…
ABD'li eşi Sarah Margarett ile ikinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Karel, Azeri modele şu şok iddiayla ateş püskürdü: "Beni öldürmeye azmettirdiği adam yakalanıp cezaevine atıldı. Hepsinin ispatı var. Rabbime beni böyle bir kadından kurtardığı için şükrediyorum. Benim için bir ölü o. Oğlum benim oğlum; ama gün gelir o da gerçekleri bildiğinde onun yanında bir dakika kalmaz."


SİLAH ÇEKTİ İDDİASI
Karel, 2015'te Musayeva'nın şoförünün kendisine silah çektiği iddiasıyla savcılığa başvurmuştu. Azeri model, bu iddiayı "Tolga, eve alkollü geldi. Her yeri dağıttı. Sonrasında yaşananlardan haberim yok" diye yalanlamıştı.


5 YILDA BİN LİRA
Günay Musayeva, olaylı şekilde boşandığı Tolga Karel'den olan oğlu Cihangir'e tek başına baktığını söyleyip ekledi: "Tolga, oğlunu hiç aramadı. Beş yılda sadece bin lira nafaka gönderdi."