İbrahim Kutluay, Demet Şener'in iddiaları üzerinde çıldırdı! ‘Dört katlı villadan mağdur edebiyatı yapmasın’

İbrahim Kutluay, Demet Şener’in ‘Çocuklarımın sağlık sigortasını iptal ettirdi’ iddiasıyla çıldırdı. Yıllardır sessiz kalan İbo, paragözlükle suçladığı eski eşine seslendi: ‘Dört katlı havuzlu villadan mağdur edebiyatı yapmasın’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2019 Güncelleme 10 Mayıs 2019, 07:59
İbrahim Kutluay, Demet Şener’in iddiaları üzerinde çıldırdı! ‘Dört katlı villadan mağdur edebiyatı yapmasın’

İÇİNDEKİLER



İki çocuklarına rağmen 11 yıllık evliliklerini bitirmek için üç yıl çekişmeli bir boşanma süreci geçiren Demet Şener ile İbrahim Kutluay, 25 Mart'ta resmen boşandı. Boşanmanın ardından eski manken, Cenk Küpeli ile yeni bir aşka yelken açtı. İbo ise evliliğinin bitme nedeni olarak gösterilen Edwina Sponza ile ilişkisini gözler önünde yaşamaya başladı. Herkes, suların durulduğunu düşünürken ortalık yeniden karıştı. Kavganın fitilini ise Demet Şener'in İbrahim Kutluay'a iki çocuğu için aylık 32 bin 500 liralık nafakayı ödemediği gerekçesiyle açtığı dava ateşledi.


'NAFAKAYI GÜNÜ GÜNÜNE ÖDEDİM'
Şener, icra takibi başlattığı İbo'ya şiddet ve hakaret gerekçesiyle de bir ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Boşanma süreci boyunca Şener'in yaptığı tüm sert açıklamalara rağmen sessiz kalan İbrahim Kutluay, dün patladı. "Boşanma davası açıldığı andan itibaren tedbir nafakasını günü gününe ödedim" diyen eski basketbolcu ekledi: "Sigorta kendim ve çocuklarım dışında Demet'i de kapsıyor. Demet'in dünyadan haberi yok. Çocuklarımın sigortasını neden iptal ettireyim? Sadece sigorta şirketi değişikliği oldu. Çocuklar üzerinden mağduriyet yapmaya kimsenin hakkı yok." İbo, şu sözleriyle de eski eşinin çocuklarıyla bir araya gelmesine engel olduğunu ima etti:


'KİMİ, KİMDEN KORUYOR?'
"Geçtiğimiz çarşamba, oğlum 'Baba beni ne zaman alacaksın?' diye aradı. 'Gelip alacağım' dedim. Daha sonra aradığımda telefona cevap vermedi. Sokağın başında aracımda oğlumun gelmesini bekledim. Oğlum gelmedi ve Demet polis çağırdı. Bunları yapacak acizlikte olduklarını biliyordum. Ömer'in bende 'Baba, gelmek istedim; ama annem izin vermedi' diye mesajı var. Bunları gösterirsem Demet ne hallere düşecek?" Kutluay, "Mahkeme kararının iki katı üzerinde bir bedel ödeyip boşandık. Beni rahat bıraksınlar. Demet'in onları korumaya ihtiyacı yok. Kimi kimden koruyor?" diyerek eski eşine öfke saçtı. Şener'in mağdur edebiyatı yaptığını söyleyen İbo, sert sözlerini sürdürdü:


'350 BİN DOLARI ANLATSIN'
"Bu mu mağduriyet! Daha bir ay önce 3 milyon lira alıp; her ayın birinde çocuklar için toplam 32 bin 500 lira nafaka alıp dört katlı havuzlu villada oturup mağdur edebiyatı yapmak birçok mağdur kadına çok ayıp." İbrahim Kutluay, eski eşi için sarf ettiği "Yıllar önce mahkemede beni affetmesi için aldığı 350 bin dolardan neden bahsetmiyor?" sözleriyle de şok etkisi yarattı. İbrahim Kutluay'ın bu zehir zemberek açıklamalarından sonra sahneye Demet Şener çıktı. Eski eşi gibi iki canlı yayına bağlanan eski manken de İbo'yu topa tuttu. Demet Şener: "Her ayın 1'inde yatması gereken nafaka, 18 Nisan'da icra takibi başlattıktan birkaç saat sonra yatırıldı. Bu ay da 8 gündür nafakam yatmadı. Bu adam böyle, hiçbir şeyi gününde yatırmıyor. Hakkımı aramak da mı suç oldu?" diyen Şener, ekledi: "İrem'in kan tahlili için hastaneye gittiğimde çocuklarımın sigortasının iptal edildiği söylendi. O şahıs, sigortanın başka bir şirket tarafından yapıldığını söylüyor; ama ben anneleri olarak hiçbir şeyden haberdar değilim." Şener, İbrahim Kutluay'ın "Oğlumu almak için evine gittiğimde polisi aradı" sözlerine de şu karşılığı verdi: "Yasak olmasına rağmen evimin önüne geldi. Ben de karakolu aradım. O da kaçtı. Madem çocuğunu alacaksın; bunu evimin önünde turlayıp sinirimi bozarak değil; şoförünü gönderip yapacaksın."


'BENİ DEĞİL AHLAKI SORGULA'
Şener, sert sözlerini şöyle sürdürdü: "O; beni sorgulayacağına yanındaki insanları, ahlakı, eve gelen don sütyeni, çocuklarımın yanında gelen delilleri sorgulasın. Şoförü niye çalışanıma evindeki kırılmış camların, kan içindeki koltukların fotoğraflarını gösteriyor; onu sorsun. Çocuklarını düşünen adam bunları mı yapar? Bir destur der. Onun derdi tamamen para. Bana sormadan evime gelip elinde gömlek, ıslık çala çala salonun ortasında üstünü değiştirdi. Bu psikolojik şiddet değil de nedir?" İki çocuğunun annesi için 'paragöz' diyor. Bu ne terbiyesizlik! Arsız. Allah onu bildiği gibi yapsın. İnşallah ileride çocuklarının suratına bakabilir." Şener, Kutluay'ın yıllar önce kendisine 'suspayı' olarak verdiğini iddia ettiği 350 bin dolar için de "O, Edwina Sponza'yla yakalandığında bu durumdan sıyrılmak için ne yapmış?" yanıtı verdi.



AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Ömer'in bende 'baba, ben gelmek istedim; ama annem izin vermedi' diye mesajı var. Ben bunları gösterirsem Demet ne hallere düşecek?

Dört katlı havuzlu villada oturup mağdur edebiyatı yapmak çok ayıp bir şey.

Mahkemenin verdiği kararın iki katı üzerinde bir bedel ödeyip anlaşarak boşandık.

Demet, yıllar önce mahkemede beni affetmesi karşılığında 350 bın dolar aldı. bundan neden bahsetmıyor?

Sigorta kendim ve çocuklarım dışında Demet'i de kapsıyor. Demet'in dünyadan haberi bile yok.


EDWINA AŞKINA SAHİP ÇIKTI
İbrahim Kutluay, yıllardır aşk yaşadığı Edwina Sponza için de "Şu anda güzel bir ilişki yaşıyorum ve bu ilişkimin her zaman arkasındayım" dedi. İbo, sosyetik güzelin ortaya çıkan çıplak fotoğraflarını ise basına eski eşinin yaydığını ima edince ortalık yine karıştı.

Demet Şener, konuyla ilgili "Benim gibi bir annenin çıplak görüntülerinin ortalıkta dolaşması beni de rahatsız etti" dedi. Şener, daha sonra ise hızını alamayıp şunları söyledi: "İcraya verdim diye bana telefonda hakaret etti. Çocuklarının annesine sen nasıl konuşuyorsun? Ortada ne fotoğraflar dolaşıyor onlara bir şey demiyorsun. Keşke senden daha önce kurtulsaydım."