‘Diriliş Ertuğrul’un Halime Sultan’ı Esra Bilgiç, Müge Anlı'nın başlattığı kampanyaya destek çıktı

‘Diriliş Ertuğrul’un Halime Sultan’ı Esra Bilgiç’ten alkışlık hareket. Güzel oyuncu, atv’deki ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’te başlatılan aşevi kampanyasına bağış duyurusuna destek çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2019 Güncelleme 10 Mayıs 2019, 07:59
‘Diriliş Ertuğrul’un Halime Sultan’ı Esra Bilgiç, Müge Anlı’nın başlattığı kampanyaya destek çıktı

İÇİNDEKİLER



Atv'nin reyting rekorları kıran programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Ramazan ayı dolasıyla yurt genelinde aşevi kurma kampanyası başlatıldı. Kızılay ile el ele hareket eden Anlı'nın programına hayırsever vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. Erzurum'da yapılacak aşevi için gerekli para kısa sürede toplandı. Dünkü programda Gaziantep'teki ihtiyaç sahipleri için kurulması planlanan aşevinin de duyurusu yapıldı. Yine pek çok vatandaş, bu çağrıya kulak verip yardım kampanyasına katıldı. Yardımseverlerin büyük ilgi gösterdiği kampanyaya sosyal sorumluluk projelerine duyarlılığıyla bilinen oyuncu Esra Bilgiç de kayıtsız kalmadı.


EŞİYLE YARDIM YAPTI
Güzel oyuncu, kampanyayı 1 milyon takipçisi olan Instagram hesabında paylaştı. Bilgiç, 'MÜGE' YAZ! 1 SMS AT! 10 TL BAĞIŞTA BULUN!' sloganlı yardım seferberliğini yayınladı. Kampanyanın geniş kitlelere duyurulmasına katkı sağlayan Bilgiç'in, eşi Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile bağışta bulunduğu öğrenildi.


Başarılı sunucu, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.