Şükran’ın mucizesi! Şükran Ovalı doğum yaptıktan 8 buçuk ay sonra eski formuna kavuştu

Şükran Ovalı, anne olduktan yaklaşık 8 buçuk ay sonra 30 kilo verdi. 86’dan 56 kiloya düşen güzel oyuncunun en büyük sırrı ise emzirmenin yanı sıra bol hurma ve kefir tüketmek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2019 Güncelleme 05 Mayıs 2019, 07:59
Şükran’ın mucizesi! Şükran Ovalı doğum yaptıktan 8 buçuk ay sonra eski formuna kavuştu

İÇİNDEKİLER



Ocak ​2017'de
Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile nikah masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı, Ağustos 2018'de kızı Mihran Ela'yı kucağına almıştı. Hamilelik sürecinde 30 kilo alıp 56 kilodan 86 kiloya çıkan Ovalı, yaklaşık 8 buçuk ayda eski formuna kavuştu. Kızını uzun süre emziren 34 yaşındaki güzel oyuncunun, sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verdiği de ortaya çıktı.


Şükran Ovalı, tıpkı 41 yaşında anne olan popçu Gülşen gibi doğumdan sonra bol bol hurma ve hurmalı ev yapımı yoğurt tüketti.


HER GÜN BİR AVUÇ KURUYEMİŞ
Öğün aralarında bir bardak kefir içen Ovalı, sebze ve meyve ile az yağlı kırmızı et ağırlıklı beslendi. Bebeğini emzirdiği için kilo vermesi kolaylaşan Şükran Ovalı, her gün düzenli yürüyüş yaptı. Her gün bir avuç kuruyemiş tüketen oyuncu, akşamları ise buğday veya bulgurla hazırlanan et suyu çorbası içmeye özen gösterdi. Her gün 1 yumurta yiyen Şükran Ovalı, kahveden ise uzak durdu. Ovalı canı kahve çektiğinde ise sadece Türk kahvesi içti.


Önceki akşam eşi Caner Erkin'le bir kutlamaya katılan Şükran Ovalı, incecik haliyle sanki kısa süre önce doğum yapmamış gibiydi.

DOĞAN SAVAŞ