Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü! Kazanan ise...

27 yaşındaki Serenay Sarıkaya ile 31 yaşındaki Kerem Bürsin, ayrılık sonrası sessizliğini koruyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2019 Güncelleme 29 Nisan 2019, 08:04
Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü! Kazanan ise...

İÇİNDEKİLER

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, 3.5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz gün noktalamıştı. Ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düşerken iki taraf da sessizliğini korudu. Fakat ayrılık sonrası sosyal medyada kazanan Serenay Sarıkaya oldu.

Ayrılık haberleri sonrası güzel oyuncunun 7.6 milyon takipçisi bir günde 200 bin artarak, 7.8 milyon kişiye ulaştı. Kerem Bürsin'in ise 2.1 milyon takipçisi, ayrılık sonrası 2 milyon'a düştü. Yani anlayacağınız aşk kaybetti, ama Serenay Sarıkaya kazandı.



EĞLENCENİN YENİ ADRESİ: KUN
Bir zamanlar eğlencenin adresi olan Tarabya, yeniden bu ivmeyi kazanma yolunda ilerliyor. Sahil hattında bulunan balıkçıların yanı sıra Kun isminde açılan yeni mekan, Tarabya'ya yeniden hayat verdi. Tam sahil hattında, Boğaz manzaralı olan mekan Uzakdoğu ve Akdeniz mutfağından müthiş bir menü zenginliğine sahip. Mekanın başında Murat Kazancıoğlu ve Kutsi Süer bulunuyor. Hem güzel yemek hem de elektro müzikle eğlence arayanlara güzel bir adres olmuş… Benden söylemesi…



HAKAN YAVAŞ!
Sosyetik işadamı Hakan Sabancı, çapkınlıkta hız kesmiyor. Bir hafta önce Serenay Aktaş ile görüntülenen Sabancı'yı daha sonra sosyetik güzel Dila Tarkan ile Emirgan'da bir mekanda görmüştüm.

Sabancı, şimdilerde ise solist Alya ile birlikteymiş. Daha yazamayacağım onlarca güzel ile adı anılan Hakan Sabancı'nın İş hayatından çok aşk hayatı ile gündeme gelmesine yakında "Sabancı Ailesi" dur diyebilir.



ÇOCUKLUK AŞKI MI?
Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, 10 yıllık sevgilisi Tolga Sala'dan geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Ayrılık sonrası kendini hem işine hem de spora veren Pamuk'un, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile yeni bir aşka yelken açtığını duymuştum. İkiliyi, geçtiğimiz gün İstinye'de bir restoranda gördüm. Her ikisi de Hollanda doğumlu olan Oğuzhan Özyakup ile Melisa Aslı Pamuk'u tanıştıran ise hala Hollanda'da yaşayan ortak bir arkadaşlarıymış.

Hep birlikte yemeğe çıkan ve aralarında bir elektiriklenme olan Oğuzhan Özyakup ve Melisa Aslı Pamuk, şimdilerde birbirlerini tanıma aşamasındaymış. İkili, sosyal medya hesaplarından bile birbirlerini yeni eklemişler. Beşiktaş formasıyla son dönemde oldukça formsuz olan ve tribünlerden tepki gören Özyakup, umarım magazin sayfalarında boy göstermeye başlamaz.



HAYIRLI GELİN
Dünyanın birçok ülkesinde muhtaç durumda olan çocuklara yetişen ve en son Afrika'da bir su kuyusu açan Gamze Özçelik, kendini hayır işlerini adamıştı. 'Umuda Koşanlar Derneği'nin kurulumunda da yer alan Gamze Özçelik, cephesinden mutlu bir haber geldi. Daha önce başından bir evlilik geçen Gamze Özçelik, yardım için birçok ülkeyi gezerken B.D. isimli üst düzey bir yönetici ile tanışmış. Uzun süredir birbirlerini tanıyan ve yaptıkları yardımlarla umut olan Gamze Özçelik ile B.D. birbirlerinin de umudu olmuş. B.D. isimli üst düzey yönetici sevgilisi Gamze Özçelik'e evlilik teklifi etmiş. Bu teklifi kabul eden ve çok mutlu olan Özçelik, çok yakında sade bir törenle nikah masasına oturacakmış.

UFUZ ÖZCAN/KUYTU KÖŞE