Mina Başaran’ın vefatıyla derinden sarsılan Murat Gezer'in Hadise ile arkadaşlık kurduğu iddia edildi!

Nişanlısı Mina Başaran’ın geçen yılki vefatıyla derinden sarsılan Murat Gezer, acısını kalbine gömdü. Hayata kaldığı yerden devam eden işadamı, Hadise ile yeni bir arkadaşlığa başladı. Sürpriz ikili, iddiaya göre sık sık gözlerden uzak bir araya gelip dertleşiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2019 Güncelleme 29 Nisan 2019, 08:04
Mina Başaran’ın vefatıyla derinden sarsılan Murat Gezer’in Hadise ile arkadaşlık kurduğu iddia edildi!

İÇİNDEKİLER

Son dönemde magazin kulislerinde bu iddia kulaktan kulağa dolaşır oldu.

Geçtiğimiz yıl 7 arkadaşıyla Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönerken jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın acısı, nişanlısı Murat Gezer'i derinden sarsmıştı.

'Meleğim' diye sevdiği nişanlısının kaybıyla yıkılan işadamı, hayata kaldığı yerden devam etmeye çalıştı. Acısını kalbine gömen Gezer, yavaş yavaş eski yaşantısına döndü.

ŞİMDİLİK ARKADAŞLAR
Ünlü işadamı, kısa süre önce de popçu Hadise ile arkadaş ortamında tanıştı. Dedikodulara göre şu an için sadece arkadaş olarak görüşen ikili, sık sık bir araya geliyor.

Birlikte zaman geçirmekten hoşlanan Hadise ile Murat Gezer, nişanlısı Mina Başaran'ın derin acısını kalbinde taşıyan işadamının isteği üzerine şimdilik objektiflerden uzak kalmayı tercih ediyor.

İkili, bunun için basının uğramadığı mekanlarda buluşmayı tercih ediyor...



ZAMANA BIRAKTI
Genç işadamı, hem merhum nişanlısının anısına saygı göstermek hem de Hadise'yi yakından tanımak için her şeyi zamana bırakmayı tercih etti. Kulislerde konuşulanlara göre de 34 yaşındaki popçunun,

Murat Gezer'in bu kararına saygı duyduğu öğrenildi. İkili, bu konuda da ortak dostlarına ricada bulundu. Dostça buluşup dertleşen ikilinin bu sürpriz ilişkisinin aşka dönüşüp dönüşmeyeceğini ise zaman gösterecek…



MELEĞİ KALBİNDE
Başaran Ailesi'nin biricik kızları Mina Başaran'la evlilik hazırlığı yaparken elim jet kazasıyla yıkılan Murat Gezer, 'Meleğim' diye sevdiği merhum nişanlısının acısıyla hayata tutunmaya çalışıyor.


Mina Başaran, Gezer'le düğününe bir ay kala vefat etmişti.

Doğan SAVAŞ