Yıldızlar karmasında! Hande Erçel dünyaca ünlü starların fotoğrafçısı Timothy McGurr’a poz verdi

Hande Erçel, resmen dünyaya açıldı. 25 yaşındaki oyuncu, dünyaca ünlü starların fotoğrafçısı Timothy McGurr’a poz verdi. Beyonce ve Halle Berry gibi yıldızlarla çalışan ABD’li fotoğrafçı, Erçel’in pozlarını önceki gün sosyal medya hesabında paylaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2019 Güncelleme 21 Nisan 2019, 07:55
Yıldızlar karmasında! Hande Erçel dünyaca ünlü starların fotoğrafçısı Timothy McGurr’a poz verdi

İÇİNDEKİLER



P
UMA ve Les Benjamins birlikteliğinin marka yüzü olan Hande Erçel'in geçtiğimiz günlerde ABD'de verdiği pozlar ortaya çıktı. Güzelliğiyle moda dünyasının dikkatini çeken Erçel'i ABD'de starların fotoğrafçısı olan Timothy McGurr fotoğraflamıştı.


Instagram'da 720 binin üzerinde takipçisi olan ve Beyonce, Cardi B, Cristiano Ronaldo, Neymar, Lewis Hamilton ve Pharell Williams'ın fotoğrafçılığını yapan sanatçı, Erçel'in çarpıcı pozlarını da dün sosyal medya hesabında paylaştı. Profesyonel modellere taş çıkaran 25 yaşındaki oyuncunun fotoğrafları binlerce beğeni aldı.


Daha önce pek çok starın fotoğrafını hesabında paylaşan ABD'li fotoğrafçının Hande Erçel'in pozlarını da Instagram'da yayınlaması göğsümüzü kabarttı. Sosyal medyada '13thwitness' adını kullanan ve Hollywood starlarının da yakından takip ettiği McGurr, Erçel'in yurt dışında tanınmasına katkı sağladı. Yıldızlar karmasında yer alarak başarıya imza atan Erçel'e takipçilerinden "Sana da bu yakışır" yorumları geldi.



Beyonce'nin McGurr imzalı pozları günlerce konuşulmuştu.



Başarılı aktris Halle Berry de ABD'li fotoğrafçı ile çalışıyor.



Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin de McGurry'e poz vermişti.