Türk fotoğrafçı Mert Alaş, yıldızların Türkiye’deki tatil anılarını ‘Turkuaz Sahili’ kitabında toplayıp ülkemizi tanıttı

Türk fotoğrafçı Mert Alaş, Nevbahar Koç ile geçen yıl Ege’nin eşsiz koylarını fotoğrafladı. Koç, Alaş’ın fotoğraflarıyla ABD’li modacı Tommy Hilfiger gibi yıldızların Türkiye’deki tatil anılarını ‘Turkuaz Sahili’ kitabında toplayıp ülkemizi tanıttı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2019 Güncelleme 19 Nisan 2019, 07:56
Türk fotoğrafçı Mert Alaş, yıldızların Türkiye’deki tatil anılarını ‘Turkuaz Sahili’ kitabında toplayıp ülkemizi tanıttı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıl işadamı Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'la Ege'de tatil yapan dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş, dünkü paylaşımıyla göğsümüzü kabarttı.

Alaş, Nevbahar Hanım'ın Ege'nin güzelliklerini anlattığı 'Turquoise Coast' (Turkuaz Sahili) adlı kitabını Instagram'da paylaştı. Başarılı fotoğrafçı, paylaşımına "Türkiye ile alakalı bu harika kitabı görmek gurur verici. Büyüleyici sahilleri ve en iyi yerleri görmek istiyorsanız bu kitaba mutlaka göz atın" notu düştü. Alaş, kitap için Ege'nin eşsiz koylarını fotoğrafladığını da belirtti. Yine Türkiye aşığı olan ABD'li modacı Tommy Hilfiger ve dünyaca ünlü müzik yapımcısı merhum Ahmet Ertegün'ün eşi Mica Ertegün gibi isimlerin de Ege'ye dair anıları kitapta anlatılıyor. Geçen ay çıkan kitap 85 dolardan (595 lira) satışa sunuluyor.



2006'Da vefat eden Ahmet Ertegün'ün eşi Mica Ertegün kitapta Bodrum sevdasını anlatıp ülkemize övgü yağdırdı.



Türk eşi Deniz Carolina Erbuğ diğer adıyla Dee sayesinde ülkemize sık sık gelen ABD'li modacı Tommy Hilfiger'ın Ege maceraları kitapta yer alıyor.


Kitapta, Türkiye'nin eşsiz koyları ve Türk kültürüne dair birçok müthiş kare var


Kitapta, Türkiye'nin eşsiz koyları ve Türk kültürüne dair birçok müthiş kare var.