Yemek şefi Memet Özer'le evliliğini bitiren Tülin Şahin, Portekizli bankacı Pedro de Noronha ile gizlice evlendi

Başarılı manken Tülin Şahin, 9 aydır aşk yaşadığı Portekizli bankacı Pedro de Noronha ile önceki gün gizlice evlendi. Lizbon’da nikah masasına oturan Şahin, güzel haberi Instagram’da duyurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2019 Güncelleme 18 Nisan 2019, 07:58
Yemek şefi Memet Özer’le evliliğini bitiren Tülin Şahin, Portekizli bankacı Pedro de Noronha ile gizlice evlendi

İÇİNDEKİLER

Güzel model Tülin Şahin, önceki gün ikinci kez nikah masasına oturdu. Şahin, 9 aydır aşk yaşadığı Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile Lizbon'da evlendi. Portekizli damadın evinde kıyılan nikahta çiftin aileleri de hazır bulundu. Ünlü manken, müjdeli haberi ise sosyal medyada verdi.

38 yaşındaki başarılı model, nikah sonrası eşiyle parmaklarındaki Cartier marka alyanslarıyla fotoğrafını paylaştı. Şahin'e takipçileri ile sevenlerinden tebrik mesajları yağdı. Güzel manken, Paris Sima Couture marka puantiyeli bir elbise tercih ederken, Noronha ise özel dikim bir damatlık giydi. Yaşamlarını Türkiye-Portekiz hattında sürdürecek olan ikilinin, iş yoğunluğu nedeniyle balayını ertelediği öğrenildi. Aşklarını kısa sürede nikah masasına taşıyan ünlü çift, önümüzdeki günlerde Türkiye'ye de gelerek aileleri ve dostlarının da yer alacağı bir kutlama organize edecek.



HAMİLELEİK İDDİASI
Yemek şefi Memet Özer'le 12 yıllık evliliğini Mayıs 2017'de bitirdikten sonra mutluluğu Noronha'da bulan Şahin'in ani evliliği hamilelik iddialarını gündeme getirdi.