Sevil Sabancı, Ali Ağaoğlu ve İzzet Özilhan gibi milyonerler lüks yatlarını kiraya vermeye başladı

Sosyetikler, yüzen saraylarını gelir kapısına çevirdi. Sevil Sabancı, Ali Ağaoğlu ve İzzet Özilhan gibi milyonerler; lüks yatlarını haftalık 1 milyon lirayı aşan fiyatlardan kiraya vermeye başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2019 Güncelleme 17 Nisan 2019, 07:58
Sevil Sabancı, Ali Ağaoğlu ve İzzet Özilhan gibi milyonerler lüks yatlarını kiraya vermeye başladı

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü milyonerlerin 'lüks yatlarını' kazanç kapısına dönüştürme taktiği, Türk zenginlerine de ilham verdi. Sevil Sabancı'dan Ali Ağaoğlu'na, İzzet ve Yasemin Özilhan'dan Sinan Dereli'ye kadar birçok isim yüzen saraylarını haftalık ya da günlük olarak kiralıyor. İş dünyasının ünlü isimleri arasında yatını en yüksek fiyata kiraya veren isim ise Ali Ağaoğlu.

İşadamının 'Aga 6' isimli yatının haftalık kiralama bedeli, 230 bin dolar. İkinci sırada ise Sevil Sabancı'nın dillere destan yatı 'Sexy Fish' geliyor. Sabancı'nın teknesinin haftalık kiralama ücreti ise 100 bin euro yani yaklaşık 650 bin lira. Magazin dünyasından da Nil Karaibrahimgil ile reklamcı eşi Serdar Erener de 'Darwin' isimli 28 metrelik teknelerini haftalık 53 bin euro yani yaklaşık 350 bin liradan kiralıyor.



GÜNLÜĞÜ 103 BiN LiRA
Yasemin ve İzzet Özilhan'ın 37 metrelik 'Quest' isimli yatlarının günlük kiralama bedeli de 15 bin 750 euro yani yaklaşık 103 bin lira.
İşadamı Ali Ağaoğlu'nun 46 metrelik 'Aga 6' isimli yatının haftalık kirası 230 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 330 bin TL!



YOK BÖYLE FiYAT!
Sosyetik Sinan Dereli'nin sevgilisi Bettina Machler ile Ege koylarında sefa sürdüğü 42 metrelik 'Golden Horn' isimli yatının da haftalık kirası, 115 bin euro yani 755 bin TL.

Sevil Sabancı'nın kızı Melisa Tapan, sık sık annesinin teknesinde sefa sürüyor.