Rihanna, Suudi işadamı Hassan Jameel ile sevgili olduktan sonra mütevazi bir hayat seçti

Gösterişli giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Rihanna, Suudi işadamı Hassan Jameel ile sevgili olduktan sonra mütevazi bir hayat seçti. Son dönemlerde baştan aşağıya değişen Riri, önceki akşam aşkıyla gittiği restorantta 34 dolar hesap ödedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2019 Güncelleme 16 Nisan 2019, 07:58
Rihanna, Suudi işadamı Hassan Jameel ile sevgili olduktan sonra mütevazi bir hayat seçti

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, geçen yıl Suudi işadamı sevgilisi Hassan Jameel ile yeni bir aşka yelken açtı. 30 yaşındaki Barbadoslu sanatçı, yeni aşkıyla birlikte baştan aşağı bir değişim yaşadı. Seksi yıldız önce sık sık gittiği partileri bıraktı. Sonra da sevgilisine daha çok vakit ayırabilmek için müzik dünyasından uzun süre ayrı kaldı. Riri'nin son değişimi ise giyim tarzıydı.

Bugüne kadar derin dekolteli kıyafetlerle görmeye alışık olduğumuz şarkıcı, önceki gün sevgilisiyle birlikte New York'taki Perry Street'ten çıkarken objektiflere takıldı. Yan yana görüntü vermekten kaçınan ikilinin, 34 dolar hesap ödediği ortaya çıktı.


Dünyaca ünlü araba markası Toyota'nın Suudi Arabistan distribütörlüğünü yapan şirketin varisi olan işadamı Hassan Jameel'in serveti 1 buçuk milyar doları aştı.


260 milyon dolar serveti olan Rihanna, harcamalarını da kıstı.