Lamborghini’leriyle gündem olan Sabri Sarıoğlu ve eşi Yağmur Sarıoğlu'nun kanadı kırıldı! Milyonluk koleksiyon gitti

Bir dönem kanatlı Lamborghini’leriyle gündem olan Sabri Sarıoğlu ve eşi Yağmur Hanım’ın kanadı kırıldı! Eski futbolcu ile eşi, önceki akşam 80 bin liralık mütevazı araçlarıyla gecelerdeydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2019 Güncelleme 16 Nisan 2019, 07:58
Lamborghini’leriyle gündem olan Sabri Sarıoğlu ve eşi Yağmur Sarıoğlu’nun kanadı kırıldı! Milyonluk koleksiyon gitti

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıllarda milyonluk otomobilleriyle manşetlerden düşmeyen Yağmur ile Sabri Sarıoğlu, önceki akşam "Nereden nereye!" dedirtti.

Kısa bir süre önce Nişantaşı'ndaki gözlük mağazasını 25 bin liralık kirası çok geldiği için kapattığı iddia edilen 34 yaşındaki eski futbolcu, önceki akşam eşiyle Harbiye'de görüntülendi. 2018 Eylül ayında futbolu bırakma kararı alan Sabri Sarıoğlu, pilot eşiyle Klein isimli mekanda eğlendi. Sarıoğlu çifti, çıkışta ise 2018 model Polo marka araçta objektife takıldı.



HAVASI SÖNDÜ...
Yaklaşık değeri 80 bin liralık aracının direksiyonuna geçen Sabri Sarıoğlu'nun bu görüntüsü, "Bir dönem kanatlı Lamborghini'si ile İstanbul'da havasını atan Sabri'nin kanadı kırıldı" yorumları yaptırdı.

Bu arada bir dönem koleksiyonunda Lamborgini'nin yanı sıra Ferrari, Bentley, Mercedes ve Range Rover marka araçları olan Sabri Sarıoğlu, sık sık da eşine yaptığı pahalı jestlerle adından söz ettiriyordu.


Sabri'nin iki çocuğunun annesi, pilotluk kariyeriyle dikkat çekiyor.