Türkiye eski güzelleri Özlem Kaymaz'ın kızı Tara De Vries ile Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu'nun rekabeti kızıştı

Türkiye eski güzelleri Özlem Kaymaz ile Defne Samyeli’nin kızlarının rekabeti kızıştı. Deren Talu’nun ardından Kaymaz’ın kızı Tara da aynı yerde oyunculuk eğitimine başladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2019 Güncelleme 15 Nisan 2019, 08:01
Türkiye eski güzelleri Özlem Kaymaz’ın kızı Tara De Vries ile Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’nun rekabeti kızıştı

İÇİNDEKİLER

1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olan 47 yaşındaki Defne Samyeli ile 45 yaşındaki 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'ın kızları, güzel bir rekabete tutuştu. Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, yeni başladığı modelliği bir kenara bırakıp oyunculuğa göz dikti.

Geçtiğimiz günlerde 'Dialog' isimli akademide ustalardan oyunculuk dersi olan 22 yaşındaki genç kızın izinden şimdi de Tara De Vries gitti. Güzelliğiyle sık sık Deren Talu ile kıyaslanan 20 yaşındaki Tara da; Can Gürzap gibi isimlerin ders verdiği 'Dialog' isimli merkezde oyunculuk ve diksiyon dersleri almaya başladı.



20 yaşındaki Tara, önceki gün ve dün usta oyuncu Can Gürzap'ın ders verdiği akademideydi. Tara De Vries, oyunculuğun yanı sıra güzel konuşma dersleri de aldı.



ANNESİNİN İZİNDEN GİTMEYE KARARLI
Defne Samyeli'nin Eren Talu ile eski evliliğinden olan 22 yaşındaki kızı Deren de tıpkı annesi gibi önce modellik yaptı. Deren Talu, şimdi de Samyeli gibi oyunculuğa göz dikti.