Kendisini Edwina Sponza'yla aldattığını öne sürerek İbrahim Kutluay'dan boşanan Demet Şener aşk sarhoşu

İbrahim Kutluay’dan olaylı şekilde boşanan Demet Şener, mutluluğu Londra’da yaşayan işadamı Cenk Küpeli’de buldu. Önceki gün soluğu sevgilisinin yanında alan Şener, Küpeli ile baş başa karesini paylaşıp sosyal medyada ilan-ı aşk etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2019 Güncelleme 31 Mart 2019, 07:59
Kendisini Edwina Sponza’yla aldattığını öne sürerek İbrahim Kutluay’dan boşanan Demet Şener aşk sarhoşu

İÇİNDEKİLER

Kendisini Edwina Sponza'yla aldattığını öne sürerek İbrahim Kutluay'dan olaylı şekilde boşanan Demet Şener, aşk sarhoşu…

3 milyon lira tazminat karşılığında iki çocuğunun babası Kutluay'la 14 yıllık evliliğini bu ayın başında bitiren Şener, geçtiğimiz gün gönlünü işadamı Cenk Küpeli'ye kaptırdığını itiraf etmişti.



BEKLENEN KARE GELDİ...
"Çok aşığım" diyerek kendisinden 8 yaş küçük Küpeli'yle ilişkisini ilan eden eski manken önceki gün de soluğu Londra'daki sevgilisinin yanında aldı.

Sosyetik Edwina Sponza'yla aşk yaşayan eski eşine "Bizim gizlimiz saklımız yok. Yakında Cenk'le birlikte görürsünüz" diyerek taşını atan Şener, dediğini yaptı. 42 yaşındaki eski manken, aşkıyla ilk karesini de Instagram'da paylaştı.



NİSPET TATİTİ YAPTI
Kutluay gibi eski basketbolcu olan Cenk Küpeli ile aşk yaşayan Şener, adeta nispet yaptı. Aşkıyla Londra'da romantik anlar yaşayan Şener, işadamıyla Buckingham Sarayı'nı gezdi. Küpeli ile ikinci baharını yaşayan eski manken, gelen tebrik mesajlarına da şu yanıtı verdi: "Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Sayenizde ne kadar çok sevildiğimi bir kez daha anladım."

Mayıs'ta İtalya'da evlenecekleri konuşulan Sponza ile Kutluay, birlikte görüntü vermekten kaçınıyor.