Buse Narcı, saç protezi yöntemini 8 yıldır kullandığını Youtube sayfasında itiraf etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2019 Güncelleme 25 Mart 2019, 08:01
Buse Narcı, saç protezi yöntemini 8 yıldır kullandığını Youtube sayfasında itiraf etti

İÇİNDEKİLER

Türkıye'nin en önemli klip yönetmenleri arasında gösterilen Nihat Odabaşı, geçtiğimiz haftalarda Nilüfer'in 'Tik Tak' şarkısının klibini çekmişti. Klipte görüntüsüyle göz kamaştıran Nilüfer, şarkının önüne geçip hem fiziği hem de güzelliğiyle konuşulmuştu. Nihat Odabaşı, bu hafta da Bülent Ersoy'un 'Ümit Hırsızı' şarkısının klibini çekti. Klipte genelde Ersoy'un yüz kısmı gözükürken burada da mükemmel bir görsel efekt kullanılmıştı. Bu arada Diva'nın, yüzünün pürüzsüz olması benim gibi hayranlarının da gözünden kaçmamıştır.

Dur durak bilmeyen Odabaşı, yakında yeni bir albüm çıkaracak olan Ajda Pekkan'ın da klibini çekecekmiş. Bu kadar ünlü ismin klibini çeken Odabaşı'nın başarısını kutlamamak elde değil. Fakat tanınmış başka klip yönetmenleri varken ünlülerin Nihat Odabaşı'nı tercih etmesinin nedeni ise şuymuş: Nihat Odabaşı, Amerika'dan özel filtreli bir objektif ve fotoğraf makinesi satın almış. Bunun için de serveti gözden çıkarmış. Odabaşı'nın sırf stüdyosunun malzemeleri 1 milyon lirayı buluyormuş. Bu filtreler sayesinde hem pürüzsüz bir klip hem de efektleri güzel çekimler gerçekleştirebiliyormuş. Bu malzemeler sadece Nihat Odabaşı'nda olduğu için de ünlülerin tercihi oluyormuş.

SON MODA İSYAN
Dünyanın
en büyük moda haftalarından biri olan Fashion Week geçtiğimiz günlerde 4 gün üste üste gerçekleşen onlarca defileyle son buldu. Türkiye'nin de önde gelen modacılarının yer aldığı defilelerde yabancı modellerin ağırlıklı olması herkesin dikkatini çekmiştir. Fashion Week haftası, sorunsuz şekilde son bulsa da kulis dedikodularının ardı arkası kesilmiyor. Bir defilede 25 modelden sadece 5'i Türk olunca tabii Türk mankenler de açmış ağzını yummuş gözünü... İsmi bende saklı önemli modeller, bu durum için şöyle veryansın ediyorlar: "Bizlere işi öğretenlerin ricasıyla 'Sektöre yeni giren modacılara destek olun, hep birlikte büyüyelim' dediklerinde tüm Türk mankenler bütçesiz çalıştı. Ama dönemler değiştikçe, tasarımcılar sponsor buldukça, yaptıkları tek şey yabancı modelle çalışmak oldu." Bence de çok haklılar. Sırf sosyal medyada takipçisi yüksek diye yürümeyi bilmeyen kişileri podyuma çıkarmaya devam ederlerse mankenlik sektöründe de büyük çöküş yaşanacak. Bu durumu görmeyenlere duyurulur. Çünkü unutmayın "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur."

CAZ SEVERLERE TAVSİYE
Esra Zeynep Yücel'in adını son dönemde çok sık duyar olduk. Yücel, dünya devi Frank Sinatra'nın şarkılarından oluşan ve oldukça emek isteyen bir albüme imza atmış. Stanford Jazz Akademisi'nde eğitim alan başarılı yorumcunun kayıtlarını canlı canlı Amerika'da yaptığı bu albüm, ülke sınırları dışında da ilgi görüyor. Esra Zeynep Yücel, 13 Nisan'da Zorlu Touche'de cazın köşe taşını oluşturan parçaları ve albümündeki şarkıları seslendirecek. Meraklısına duyurulur...

PAZARIN SİMGESİ
Kiminle konuşsam "İstanbul gece hayatı bitti, eğlenecek yer kalmadı" diyor. Fakat gün geçtikçe yeni konsept mekanlar açılmaya başladı. En ölü gün dediğimiz Pazar gününde bile artık sevdiğiniz sanatçılar sahne alıyor. Geçtiğimiz hafta Pazar günü nereye gitsek diye düşünürken Cihangir Hazine'de Simge'nin çıktığını öğrendik. Mekan hınca hınç doluydu ve kapının ağzında zor yer bulduk. Zaten Simge, kendi şarkılarına bir de arabesk repertuvarı eklemiş ki dinlemeniz lazım. Pazar akşamları Simge'ye bir uğrayın derim…


İTİRAF ZAMANI
Bundan bir ay önce Buse Narcı'nın Demo Hair Quantum teknolojisi yani 'saç protezi' ile yeni bir görünüme kavuştuğunu yazmıştım. Bunu sosyal medyada yalanlayan Narcı, önceki gün firma yetkilisi ile 8 yıldır bu sistemi kullandığını Youtube sayfasında itiraf etti. Bu sistem sayesinde saçlarının daha gür ve güzel olduğunu itiraf eden Narcı, kendi yalanını da ortaya çıkarmış oldu.

UFUK ÖZCAN/KUYTU KÖŞE