Müslüman olduğunu açıklayan Della Miles’a Kuran-ı Kerim hediye edildi

Geçtiğimiz günlerde Müslüman olduğunu açıklayan ABD’li şarkıcı Della Miles’a önceki akşam Kuran-ı Kerim hediye edildi. Miles, ‘Bu kutsal armağan, benim için çok büyük anlam taşıyor’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2019 Güncelleme 24 Mart 2019, 12:19
Müslüman olduğunu açıklayan Della Miles’a Kuran-ı Kerim hediye edildi

İÇİNDEKİLER




Geçtiğimiz
günlerde Müslüman olan ABD'li şarkıcı Della Miles, önceki akşam Uluslararası Down Sendromu Federasyonu'nun Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'deki davetinde onur konuğu olarak yer aldı. Miles, 'Down Şefler Türkiye Projesi' kapsamındaki mezunların diplomalarını aldığı gecede hoş bir sürprizle karşılaştı.



Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ünlü sanatçıya Kuran-ı Kerim hediye etti. Bu kutsal hediyeyle sevince boğulan Miles, duygularını ise şu sözlerle dile getirdi:

'İSLAM'LA ÖDÜLLENDİRİLDİM'
"Aldığım karar beni huzura kavuşturdu. Allah beni İslam'la ödüllendirdi. Bu kutsal hediyeyi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki buluşmamızda sizlerle Türkçe konuşmak istiyorum. Şu an ders alıyorum ve kısa sürede bunun üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum." ABD'li sanatçı, hayranlarıyla halay çekip çiftetelli oynayarak da alkışları topladı.


ABD'li sanatçı, İngilizce meali de olan Kuran'la böyle poz verdi.


Çocukların gönlünü fetheden 'Siyah İnci' lakaplı sanatçı, bir ara böyle halay çekti.

DOĞAN SAVAŞ