Zengin erkek tavlama kitabıyla tüm dünyada olay olan Anna Bey'i Türk kadınlarının yakın takibinde

Zengin erkek tavlama konusundaki tavsiyeleri ve kitabıyla tüm dünyada olay olan Anna Bey, Türk kadınlarının da yakın takibine girdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2019 Güncelleme 23 Mart 2019, 07:57
Zengin erkek tavlama kitabıyla tüm dünyada olay olan Anna Bey’i Türk kadınlarının yakın takibinde

İÇİNDEKİLER

2016'da sosyetik işadamı Erdal Acar'la evlenen ve bu evlilikten bir çocuk sahibi olan Kardelen Acar, Anna Bey'in zengin erkek tavlamak ve zengin erkekle evlendikten sonra nasıl davranılması gerektiğiyle ilgili tüyolar verdiği Instagram hesabını takip etmeye başladı.

Kendisinden 26 yaş büyük Erdal Acar'la evlenen Kardelen Acar'ın Anna Bey'in hesabını takip etmesi "Kardelen Hanım, işi şansa bırakmıyor" yorumları yaptırdı.

Bu arada Instagram'da dünya çapında zengin erkeklerle evli kadınları takibe alan Anna Bey'in kıskacına giren bir de Türk güzel oldu. Bey, 2016'da Bursalı işadamı Erman Ademoğlu ile Paris'te evlenen Açalya Samyeli Danoğlu'nu Instagram'da takip ederek şaşırttı. Anna Bey'in lüks yaşantısıyla dikkat çeken Türkiye eski güzelini markaja alması, "Açalya, evlendikten sonra değişen hayatıyla Anna Bey'i ilham veren kadınlardan biri olmuşa benziyor" dedirtti.



SAMYELİ DE TAKİBE TAKILDI
Anna Bey, geçtiğimiz yıllarda işadamı Erman Ademoğlu ile evlenen, eski Türkiye Güzeli Açalya Samyeli'yi de instagram'dan takip ediyor.