Mercedes Fashion Week'e ünlü akını! Aleyna Tilki, Şükrü Özyıldız, Özge Ulusoy, Ezgi Mola, Hazal Kaya, Edvina Sponza tarzlarıyla büyüledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2019 Güncelleme 23 Mart 2019, 07:57
Mercedes Fashion Week’e ünlü akını! Aleyna Tilki, Şükrü Özyıldız, Özge Ulusoy, Ezgi Mola, Hazal Kaya, Edvina Sponza tarzlarıyla büyüledi

İÇİNDEKİLER

Mercedes Fashion Week İstanbul kapsamında tarihi mekan Çiçek Pasajı'nda gerçeklesen Sudi Etuz Sonbahar-Kış 2019 defilesi misafirlerine etkileyici bir deneyim yaşattı.

Şirin Ediger tarafından hazırlanan müzik eşliğinde pasaj avlusunda yürüyen modeller, tasarımcı Şansım Adalı'nın "kayıp duygular dolabı" adını verdiği koleksiyonunu tanıttı. Defileye Aleyna Tilki, Şükrü Özyıldız ve Kalben gibi ünlü isimler katıldı.



Mercedes-benz Fashion Week Istanbul'un 3. günü, Türk modasının önde gelen tasarımcılarından Özlem Süer'in suyun moleküler bileşimine ithafen "h20" adını verdiği Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu defilesiyle sona erdi.

Suyun insan hayatı için nefesten sonra en önemli öğe olduğunu savunan koleksiyon, şifonlar, ipekler, yepyeni dokumalar ve çağın hızını yakalayan teknolojik kumaşları mavi, yeşil ve toprak tonları ile buluşturdu. Koleksiyonu podyumda sunan modeller arasında başarılı model Özge Ulusoy yer aldı.



Giyilebilir teknolojinin öncülerinden olan Ezra&Tuba, 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu önceki akşam Quasar'da moda severlerle buluşturdu. Koleksiyonda sarmaşık desenli kokteyl elbiseleri, el işlemeli kabanlar, ve metal troklu deri takımlar büyük beğeni topladı. Defileyi birçok ünlü isim izledi.



Her sezon desteklemek üzere seçtiği bir tasarımcının defilesini sunan MBFWI isim sponsoru Mercedes-Benz Türk, bu sezon Türk modasının uluslararası ölçekte tanınan başarılı isimlerinden Özgür Masur'un Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Özgür Masur" ismiyle sundu.

Koleksiyonu izlemeye gelenler arasında Ezgi Mola, Hazal Kaya, Bade İşçil, Esra Dermancıoğlu, Edvina Sponza ve Hatice Arslan gibi ünlü isimler bulunuyordu.