Ortadoğu’da fırtınalar estiren Meryem Uzerli, Dior’un defilesine katılım için 150 bin doları cebe indirdi

Ortadoğu’da fırtınalar estiren Meryem Uzerli, dünyaca ünlü moda markası Dior’un önceki gün Dubai’deki defilesine özel davetliydi. Sultanlar gibi karşılanan Uzerli, defileye katılım için de 150 bin doları cebe indirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2019 Güncelleme 20 Mart 2019, 08:00
Ortadoğu’da fırtınalar estiren Meryem Uzerli,  Dior’un defilesine katılım için 150 bin doları cebe indirdi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin yanı sıra Orta doğu'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Meryem Uzerli, sınır aşan şöhretiyle dünyaca ünlü markaların gözdesi oldu. Güzel oyuncu, Fransız moda markası Dior'un önceki gün Dubai'deki defilesine özel davetli olarak katıldı.

Rodin Müzesi'ndeki defilede Dior tasarımı elbise ve çantayla yer alan Uzerli, güzelliğiyle büyüledi. Dünya çapında 24 milyon takipçisi olan marka, resmi Instagram sayfasında da Meryem Uzerli'yi paylaştı. Ünlü oyuncu, defile öncesi gerçekleşen kokteylde de sultanlar gibi karşılandı. Uzerli, pek çok Arap şeyhinin de ilgiyle izlediği defilede sevgi seliyle karşılaştı.



SEVGI SELİ...
Mütevazı tavırlarıyla takdir toplayan güzel oyuncu, her bir hayranıyla tek tek fotoğraf çektirdi. Meryem Uzerli, iddiaya göre de Dior'un yeni koleksiyonunun tanıtıldığı defileye katılmak için 150 bin dolara (yaklaşık 821 bin lira) 'evet' dedi.



VİP DAVETLİ OLARAK KATILDI
Güzel oyuncu, defilede Hollywood'un Suudi Arabistan asıllı yönetmeni Mohammed Al Turki ile bir araya geldi.



GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
Dünyaca ünlü Fransız moda markası Dior, resmi Instagram sayfasında Meryem Uzerli'yi paylaşıp güzelliğine övgü yağdırdı.


Dior'un 'sirk' temasıyla Dubai'de gerçekleştirdiği defile Arap modaseverlerden büyük ilgi gördü.