Serenay Aktaş, özel hayatında rotasını yurt dışına çevirdi! "Serenay'ın aşk listesi, Avrupa Birliği gibi" esprisi yaptırdı

Güzel oyuncu, son dönemde aşk hayatına ‘Yabancı sevgili’ kriteri ekledi. Aktaş, 2018'in başında Alman model Rob Mark ile birlikte olup böyle aşk paylaşımları yapmıştı. Güzel oyuncu, Eylül 2018'de de Fransız model Poirier'e gönlünü kaptırmıştı. Aktaş, önceki gün de İspanyol sevgilisiyle objektife böyle yakalandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2019 Güncelleme 19 Mart 2019, 07:59
Serenay Aktaş, özel hayatında rotasını yurt dışına çevirdi! Serenay’ın aşk listesi, Avrupa Birliği gibi esprisi yaptırdı

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Serenay Aktaş, özel hayatında rotasını yurt dışına çevirdi. Geçtiğimiz yıl Alman model Rob Mark ve Fransız manken Charly Poirier ile aşk yaşayan Aktaş, önceki gün ise İspanyol sevgilisiyle ilk kez Vadistanbul'da objektiflere yakalandı.



El ele mağazaları dolaşan ikili, gazetecileri görünce panikle birbirinden uzaklaştı. 26 yaşındaki güzel oyuncu, İspanyol sevgilisiyle ilgili ser verip sır vermedi. Aktaş'ın yeni sevgilisinin de eskileri gibi yabancı olması ise "Serenay'ın aşk listesi, Avrupa Birliği gibi" esprisi yaptırdı.

Güzel oyuncu, Eylül 2018'de de Fransız model Poirier'e gönlünü kaptırmıştı.

Aktaş, 2018'in başında Alman model Rob Mark ile birlikte olup böyle aşk paylaşımları yapmıştı.

Aktaş, önceki gün de İspanyol sevgilisiyle objektife böyle yakalandı.