Metin Hara ile ayrıldıktan sonra depresyona girdiği konuşulan Adriana Lima, Mevlana’nın sözlerini paylaştı

Metin Hara ile ayrıldıktan sonra depresyona girdiği konuşulan Adriana Lima, Mevlana’nın sözlerini paylaştı: “Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere teslim ol. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2019 Güncelleme 18 Mart 2019, 07:59
Metin Hara ile ayrıldıktan sonra depresyona girdiği konuşulan Adriana Lima, Mevlana’nın sözlerini paylaştı

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, son 2.5 yıldır Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı ilişki nedeniyle gündemden düşmedi... Geçtiğimiz aylarda boynundaki Arapça yazılı kolyeyle dikkatleri üzerine çeken seksi yıldız, şimdi de Mevlana Celaleddin Rumi'nin sözüyle mesaj verdi. Metin Hara ile ayrıldıktan sonra podyumlara veda eden Lima, önceki gün Instagram hesabının hikaye kısmında Mevlana'nın şu sözünü paylaştı:

"Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? RUMI..." Bu paylaşımın ardından Türk kullanıcılar Lima'yı, Mevlana okuduğu için tebrik etti. Öte yandan ayrılığı atlatamadığı konuşulan Lima'nın hala depresyonda olduğu iddia edildi...


Mevlana felsefesiyle yaşayan Adriana Lima, Türkiye'de kaldığı dönemde, geleneksel lezzetlerimize de hayran kalmıştı.


38 yaşındaki yıldız, podyumlara veda ettikten sonra sakin bir hayat sürmeye başladı. Lima, tüm vaktini çocuklara ayırıyor.