Kıvanç Tatlıtuğ reklam filminde oynayan Barbara Palvin’in şansı açıldı! Barbara Palvin Victoria’s Secret’ın kadrolu meleği oldu

2013’te Kıvanç Tatlıtuğ ile bir reklam filminde oynayan Macar manken Barbara Palvin’in şansı açıldı. O günden sonra tüm dünyada tanınan model, Victoria’s Secret’ın kadrolu meleği olduğunu açıkladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2019 Güncelleme 17 Mart 2019, 08:01
Kıvanç Tatlıtuğ reklam filminde oynayan Barbara Palvin’in şansı açıldı! Barbara Palvin Victoria’s Secret’ın kadrolu meleği oldu

İÇİNDEKİLER



Türkiye'nin
gururu Kıvanç Tatlıtuğ (35), 2013 yılında Macar model Barbara Palvin (25) ile bir giyim markasının reklamında oynadı. Kıvanç'a eşlik eden seksi yıldız, güzelliği ve büyüleyici fiziğiyle tam not aldı. İşte o günden sonra Barbara Palvin, şeytanın bacağını kırdı. Küçük yaşta hayalini kurduğu podyumları salladı. Dünyanın birçok noktasında düzenlenen moda haftalarının vazgeçilmez modellerinden birisi olmayı başardı. Hatta dönem dönem de Victoria's Secret defilelerinde podyuma çıktı.




Kıvanç'la oynadığı reklamdan sonra şansı açılan güzel model, önceki gün sosyal medyada yaptığı paylaşımla artık Victoria's Secret'ın kadrolu meleği olduğunu açıkladı. Macar model, "Resmen Victoria's Secret meleği olduğumu duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bana inandığınız için teşekkür ederim" dedi.


​GURUR DUYUYORUM
Zorlu bir yolculuğa çıktığını söyleyen Barbara Palvin, "Macaristan'ı temsil edeceğim için gurur duyuyorum. Ama en önemlisi ailemin ve sevdiklerimin bu yeni döneminde yer alması" diye konuştu.