Ayça Ayşin Turan krizi! Özcan Deniz'in evliliğinde tehlike çanları çalmaya başladı

Özcan Deniz, 2015’te aşk yaşadığı Ayça Ayşin Turan’ı ‘Sevimli Tehlikeli’ filminin ilkinde olduğu gibi ikincisinde de oynatmaya karar verdi. Deniz’in eşi Feyza Hanım, kıskançlık krizine girince oyuncunun bir yıllık evliliğinde tehlike çanları çalmaya başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2019 Güncelleme 17 Mart 2019, 08:01
Ayça Ayşin Turan krizi! Özcan Deniz’in evliliğinde tehlike çanları çalmaya başladı

İÇİNDEKİLER



Uzun
süredir eşi Feyza Deniz ile boşanacağı haberleriyle gündeme gelen Özcan Deniz cephesinde flaş gelişme… Deniz'in oğlu Kuzey'in annesiyle yeniden boşanmanın eşiğine geldiği öne sürüldü. Evi de terk ettiği öğrenilen ünlü oyuncuyu eşiyle karşı karşıya getiren durum ise Snobmagazin'in iddiasına göre Deniz'in eski sevgilisi Ayça Ayşin Turan… Özcan Deniz, 2015 yılında yönetmenliğini üstlendiği 'Sevimli Tehlikeli' filminde o dönem aşk yaşadığı kendisinden 20 yaş küçük Turan'ı oynatmıştı. Filmin ikincisini çekmeye hazırlanan Deniz, eski aşkının kapısını çalınca olanlar oldu.



ÖZCAN RESTİ ÇEKTİ!
İddiaya göre eşinin eski aşkıyla yeniden görüşmesini sindiremeyen Feyza Deniz, kıskançlık krizine girdi. Şiddetli bir kavgaya tutuşan ikiliden Özcan Deniz, konuşulanlara göre resti çekti. "Feyza, sanat camiasından olmadığı için beni anlayamıyor" diye yakındığı öğrenilen ünlü sanatçı, 8 Mart'ta evliliklerinin birinci yılını kutladığı eşiyle ipleri kopardı.


46 yaşındaki Deniz, Ayça Ayşin Turan'ın Şükrü Özyıldız'la birlikte oynadığı 'Sevimli Tehlikeli' filminin fragmanını "Tekrar görüşeceğiz. Görüşelim mi?" notuyla paylaşarak kararının arkasında olduğunu gösterdi.



Özcan Deniz ile Ayça Ayşin Turan'ın aşkı yıllar önce baba-kızı canlandırdıkları dizi setinde başlamıştı. İkili, kısa süre sonra da yollarını ayırmıştı.