Türk model Elif Aksu’nun adı Neymar’dan sonra şimdi de ünlü boksör Conor Mcgregor ile anılıyor

Türk model Elif Aksu’nun adı Neymar’dan sonra şimdi de ünlü boksör Conor Mcgregor ile anılıyor. Birçok ülke medyası, Aksu’nun 1 aydır McGregor’la aşk yaşadığını iddia etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2019 Güncelleme 16 Mart 2019, 07:58
Türk model Elif Aksu’nun adı Neymar’dan sonra şimdi de ünlü boksör Conor Mcgregor ile anılıyor

İÇİNDEKİLER

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, geçen ay 27'nci yaş gününü verdiği partiyle kutlamıştı. Paris'te düzenlenen bu özel partiye damga vuran ise Türk model Elif Aksu olmuştu. Fransız ve İngiliz medyası, Aksu ile Neymar'ın aşk yaşadığına dikkat çekmişti. Bu aşkın bittiği ve Elif Aksu'nun yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

Başta Romanya basını olmak üzere Hollanda ve İtalyan medyası, Elif Aksu'nun İrlandalı dünyaca ünlü boksör Conor McGregor'la birlikte olduğunu iddia etti.

Yaklaşık 1 aydır McGregor'ın Londra'nın kuzeyindeki evinde yaşayan Aksu'nun çok mutlu olduğu ifade edildi.

Conor McGregor, 9 yıl aşk yaşadığı Rita Ora'dan ayrıldıktan sonra çok mutsuz bir dönem geçirdiğini söylemişti. Hatta birçok mücadeleyi kaybetmesinin nedeni de aşk acısı gösterilmişti. Geçen yıl Leonardo Di Caprio'nun ev sahipliğindeki Cannes'daki meşhur amfAR gecesinde top modeller Bella Hadid, Karlie Kloss, Lily Donaldson ile podyumu paylaşan Elif Aksu, bir anda jet sosyetenin de dikkatini çekmişti. Almanya'da Munich Models, Londra'daki Storm Models, Milano'da Woman Direct Milano ve Tokyo'daki Cinq Deux gibi prestijli ajansıyla da anlaşan başarılı model Elif Aksu, "Conor McGregor ile aşk yaşıyor musun? Birçok gazetede iddialar var" sorusunu cevapsız bıraktı.



PARTİDE EL ELE ŞOV
Paris'teki doğum günü partisinde PSG'li yıldız futbolcu Neymar'la el ele poz veren Elif Aksu, sosyal medyada trend topic olmuştu.
Elif Aksu, New York'ta da çok önemli defilelerde podyuma çıkma başarısı göstermişti.
İrlandalı boksör McGregor'un servetinin 130 milyon dolar olduğu açıklandı.