Elif Boyner’le beraberliği yürümeyen Önder Öztarhan, iddiaya göre birkaç aydır Cansu Dere’nin peşinde

Elif Boyner’le beraberliği yürümeyen Önder Öztarhan, iddiaya göre birkaç aydır Cansu Dere’nin peşindeydi. Sosyetik işadamının, aynı spor kulübüne gittiği ünlü oyuncunun gönlünü çelmeyi kısa süre önce başardığı konuşuluyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2019 Güncelleme 16 Mart 2019, 07:58
Elif Boyner’le beraberliği yürümeyen Önder Öztarhan, iddiaya göre birkaç aydır Cansu Dere’nin peşinde

İÇİNDEKİLER

Sosyete ve magazin dünyası, son günlerde bu dedikoduyla çalkalanıyor...

Kendisi gibi sosyetik Elif Boyner'le beraberliğine geçtiğimiz aylarda son veren Önder Öztarhan, konuşulanlara göre ayrılığın ardından gönlünü bir diğer güzele kaptırdı. Sosyetik işadamı, Ulus'ta aynı spor kulübüne gittiği Cansu Dere'den çok etkilendi.

Uzun süredir aşk hayatında sessiz olan güzel oyuncu ise ilk günlerde bu ilgiye kayıtsız kaldı. Ancak Önder Öztarhan, ne yapıp etti ve Cansu Dere'nin gönlünü çelmeyi başardı.

DERE, TEMKİNLIİ DAVRANIYOR...
Şimdilik birbirlerini tanıma aşamasında olan Dere ile sosyetik işadamı, dedikodulara göre 13 Mart akşamı ise Kandilli'de bulunan A'jia Hotel'in restoranında yemekteydi.

Aşk hayatında titiz davranan ve kısa süreli ilişkilerden kaçınan Cansu Dere'nin Önder Öztarhan'la ilişkisinde de acele etmek istemediği söyleniyor.

Bu arada 47 yaşındaki Önder Öztarhan'ın eski evliliğinden iki kızı bulunuyor. 38 yaşındaki Dere'nin ise adı son dönemde oyuncu Metin Akdülger ve Engin Öztürk'le anıldı.

Ancak Dere, 2009'da ayrıldığı ve 7 yıl aşk yaşadığı Cem Yılmaz'dan sonra hiç kimseyle görüntü vermedi.

Birçok ünlü gibi Ulus'taki çok popüler bir spor kulübüne üye olan Dere ile Öztarhan'ın bu sayede birçok