Can Ateş ve Adnan-Indhra Taşpınar çifti piyasaya milyonlarca lira borç takıp sırra kadem bastı! Meryem Uzerli'yi kullanıp güvenirlik elde etti

Can Ateş ve Adnan-Indhra Taşpınar çifti, 2015’te piyasaya milyonlarca lira borç takıp sırra kadem bastı. Söylentiye göre sosyetik vurguncular, Dominik’te 40 odalı bir otel açtı. Onlara ise Indhra Taşpınar’ın ülkede çok güçlü olan babası yardımcı oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2019 Güncelleme 16 Mart 2019, 07:58
Can Ateş ve Adnan-Indhra Taşpınar çifti piyasaya milyonlarca lira borç takıp sırra kadem bastı! Meryem Uzerli’yi kullanıp güvenirlik elde etti

İÇİNDEKİLER

Meryem Uzerli aşkıyla geçtiğimiz yıllarda gündem yaratan Can Ateş ve yine sosyetenin ünlü isimlerinden Indhra ile Adnan Taşpınar hakkında şok iddia...

Borsacı Ateş; 2015 yılında piyasayı 30 milyon euro dolandırıp sırra kadem basmıştı. Can Ateş, birkaç yıl sonra da Meksika'da ortaya çıkmış ardından ise yine kayıplara karışmıştı.

İstanbul ve Çeşme'de mekan işleten Taşpınar çifti de yine 2015'te piyasaya 100 milyon lira borç takıp ortadan kaybolmuştu. Eda Taşpınar'ın da amcası olan Adnan Taşpınar ile eşinin de Ateş'le Meksika'da olduğu iddia edilmişti.

Daha sonra ise sosyetik çiftin Indhra Taşpınar'ın memleketi Dominik'e yerleştikleri konuşulur oldu. Sırra kadem basan sosyetiklerle ilgili yeni iddia ise "Bu kadarına da pes" dedirtti.



KAYINPEDER KIYAĞI!
Konuşulanlara göre; Dominik'te çok güçlü olan Indhra Taşpınar'ın babası, burada yaklaşık 40 odası bulunan bir otel aldı. İddiaya göre kayınpeder Taşpınar, kağıt üzerinde mülkün sahibi olarak görünse de otelin asıl sahipleri Adnan Taşpınar ile Can Ateş...

İddialar doğruysa; müşterilerini milyonlarca lira dolandırıp lüks hayatlarını yaşamaya devam eden iki isim, şimdi de açtıkları "vurgun otel" sayesinde ceplerini doldurmayı sürdürüyor.


Piyasayı 100 milyon lira dolandıran Adnan ile Indhra Taşpınar'ın alacaklıları, Eda Taşpınar'ın peşine düşmüştü.

Borsacı Ateş, kızının annesi Meryem Uzerli ile beraberliğini kullanarak piyasada güvenirlik elde etti. Ardından da piyasayı 2015'in parasıyla 30 milyon euro dolandırdı.