Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel itirafı! Murat Dalkılıç ve Hande Erçel barıştı mı?

Aşklarını bir dargın bir barış sürdüren Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’in barıştığı iddia edildi. Ödül gecesinde görüntülenen şarkıcı, “Size hiç yakalanır mıyım” diyerek ilişkiye devam ettiklerini itiraf etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2019 Güncelleme 15 Mart 2019, 07:59
Murat Dalkılıç’tan Hande Erçel itirafı! Murat Dalkılıç ve Hande Erçel barıştı mı?

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç'ın bir süre önce yeniden barıştığı ve birlikte yaşamaya başladığı iddia edildi.

Bugüne kadar yan yana poz vermekten kaçınan ikili, aynı ortamlarda çektikleri kareleri ayrı ayrı sosyal medya hesaplarında paylaşarak, bir bakıma aşklarının devam ettiğini gösterdi.

Bu haberler hafızalardaki tazeliğini korurken Murat Dalkılıç önceki gece İstanbul Okan Üniversitesi'nin düzenlediği Okan'da Yılın En'leri 2018 Ödülleri töreninde görüntülendi.

Instagram'da köpeklerle sık sık fotoğraf paylaşıp Hande Erçel'le birlikte tatilde olduğu konuşulan Dalkılıç, "İstanbul'dan uzakta o fotoğraflar. İstanbul yakınında paylaşıp da, size hiç yakalanır mıyım?" dedi. Erçel'le barışıp barışmadığı sorularına ise yanıt vermeyen şarkıcı, "Kendinize iyi bakın" demekle yetindi...