Hande Doğandemir’le Engin Öztürk, yıllar sonra ‘Aşk yeniden’ dedi

2015’te bir ay aşk yaşayıp ayrılan Hande Doğandemir’le Engin Öztürk, yıllar sonra ‘Aşk yeniden’ dedi. İkili, ilişkilerinin gizli kalması için şimdilik temkinli davranıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2019 Güncelleme 15 Mart 2019, 07:59
Hande Doğandemir’le Engin Öztürk, yıllar sonra ‘Aşk yeniden’ dedi

İÇİNDEKİLER

Dört yıl önce kısa süreli ilişkileriyle olay olan güzel oyuncu Hande Doğandemir ile meslektaşı Engin Öztürk, "Aşk yeniden" dedi. 2015 yılında bir ay gibi kısa bir süre birlikte olan ikilinin aşkı küllerinden doğdu.

Yıllar sonra aynı dizi projesinde buluşan ünlü oyuncular, dizi setinde yakınlaştı. Antalya'daki çekimlerde sürekli birlikte vakit geçiren Doğandemir ile Öztürk'ün samimiyeti geçtiğimiz günlerdeki dizinin tanıtım davetinde de dikkatlerden kaçmadı.

'Seyhan Erdağ ile Kulaktan Kulağa' programının iddiasına göre ilişkinin yeniden başlamasına da Doğandemir'in ısrarı etkili oldu.

İLK ADIMI HANDE ATTI...
Doğandemir, yakışıklı oyuncunun ilişkilerine bir şans daha vermesi için ilk adımı atan taraf oldu. 33 yaşındaki Öztürk de güzel oyuncunun bu girişimine kayıtsız kalmadı. Öztürk, kalbinin kapılarını eski sevgilisi Hande Doğandemir'e bir kez daha açtı.

Bu arada Hande Doğandemir'in yeniden barıştığı Engin Öztürk, güzel oyuncunun 2013-2015 yılları arasında büyük aşk yaşadığı Okan Yalabık'ın eski rol arkadaşı... Hatta o dönem Doğandemir'in Öztürk'le aşk yaşamasının aynı dizide oynayan ve yakın dost olan ikilinin arasını açtığı konuşulmuştu.