Kaya Çilingiroğlu, kendisiyle yeniden evlenmek isteyen Hülya Avşar’a şu esprili yanıtı verdi

Kaya Çilingiroğlu, kendisiyle yeniden evlenmek isteyen Hülya Avşar’a şu esprili yanıtı verdi: “Ayvalık’a gittiğimde ilk gün iyi, üçüncü gün ise kovacak gibi oluyor.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2019 Güncelleme 06 Mart 2019, 10:27
Kaya Çilingiroğlu, kendisiyle yeniden evlenmek isteyen Hülya Avşar’a şu esprili yanıtı verdi

İÇİNDEKİLER

Eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na "Yeniden evlenmem bir tektaşa bakar" diye mesaj gönderen Hülya Avşar'a yanıt gecikmedi. "Hülya'nın en sevdiği mücevher tektaştır. Ama ona hiç almadım" diyen Çilingiroğlu, dün de '2. Sayfa'da şu sözlerle eski eşine esprili bir şekilde "Evliliği unut" dedi:

"Hülya ile yeniden evlenmem imkansız. Senede 3 gün onun yanına Ayvalık'a gidiyorum. Birinci gün neredeyse ayaklarımı yıkayacak. İkinci gün normale dönüyor. Üçüncü günse 'Acaba beni ne zaman kovacak?' diyorum. Aynı ortamda yaşamamız bile zor. O geç kahvaltı yapıyor; ben erken. O plaja gider; ben hiç sevmem."

Kaya Çilingiroğlu, şu sözlerle de eski eşinin ilişkideki hatasını söyledi: "Hülya dinlemediği için anlamıyor. Zaten insanlar dinlemeyi sevmiyor. Ama, dinlemek bana babamdan mirastır."

Çilingiroğlu, kendisinden 17 yaş küçük aşkı Seda Sevin'in eski eşinin sözlerine takılmadığını söyleyip ekledi: "Benim için evlilik defteri kapandı."

55 yaşındaki sanatçı, uzun süredir aşk hayatında