Didem Soydan, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in oğulları için açılan sahte Instagram hesaplarını takip edenlere böyle çıkıştı!

Model Didem Soydan, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in doğacak oğulları Karan için açılan sahte Instagram hesaplarını takip edenlere böyle çıkıştı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2019 Güncelleme 05 Mart 2019, 08:00
Didem Soydan, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in oğulları için açılan sahte Instagram hesaplarını takip edenlere böyle çıkıştı!

İÇİNDEKİLER

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in bir buçuk ay sonra doğacak olan oğulları Karan'a Instagram hesabı açması sosyal medyayı karıştırdı. 'karanozcivit' adlı hesabı, dünya çapından yaklaşık 80 bin kişi takibe aldı.

Minik Karan için şimdiden sahte hesaplar bile açıldı. Bu çılgınlığa Didem Soydan'dan eleştiri geldi. Soydan, henüz doğmamış Karan adına açılan hesapları takip edenleri şu ağır sözlerle eleştirdi:

"Vay arkadaş! Mana bulacağım ama evlat sahibi olmadık. Risk alamıyorum; ama bu düpedüz ruh hastalığı. Annebaba hesap açabilir. Ona kimse karışamaz. Kendi çocuklarının hesaplarını açmaları gayet normal. Benim bahsettiklerim diğerleri..."

Bu arada kızına 4 buçuk aylık hamile olan Bengü ise doğmamış çocuğa sosyal medya hesabı açma modasına uymayacağını açıkladı.


SAYI GİDEREK ARTIYOR
Yedi
buçuk aylık hamile Fahriye Evcen'in eşiyle oğulları Karan için açtığı hesap büyük ilgi gördü. Minik Karan'ın Instagram hesabını takip edenler her geçen dakika, giderek artıyor...


Ünü sınırları aşan ve özellikle Ortadoğu'da geniş hayran kitlesi olan çiftin şöhreti daha doğmadan oğullarını da star yaptı.