Fahriye Evcen - Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan doğmadan star oldu

Ünlü çift Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit’in sınır aşan şöhreti doğacak oğulları Karan’a yaradı. 7 buçuk aylık hamile Evcen’in dün oğlu için açtığı Instagram hesabını dakikalar içinde dünya çapından on binlerce kişi takibe aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2019 Güncelleme 03 Mart 2019, 07:59
Fahriye Evcen - Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan doğmadan star oldu

İÇİNDEKİLER




Rol
aldıkları dizilerle Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu ve Balkanlar'da da geniş hayran kitlesine sahip olan Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit'in şöhreti Nisan'da doğacak bebekleri Karan'a da sıçradı. Ünlü çiftin oğullarına ne isim vereceği hayranları tarafından merak konusu olmuştu. 7 buçuk aylık hamile Evcen, dün oğullarına 'kahraman', 'yiğit', 'temiz', 'sözünün eri' ve 'karanlık' anlamına gelen 'Karan' adını koyacaklarını açıkladı. Bununla kalmayan güzel oyuncu, bebeği için de Instagram hesabı açtı. Güzel oyuncu, oğlunun hesabından kendisiyle eşini de takibe aldı.



MİNİK YILDIZ KARAN
Evcen'in 'karanozcivit' adıyla açtığı hesabı dakikalar içinde on binlerce kişi takip etmeye başladı. Minik Karan'ın hesabını özellikle de ikilinin Ortadoğulu hayranlarının takip etmesi dikkat çekti. Bu arada Evcen'e daha doğmadan kendisi ve eşi Burak Özçivit gibi star olan oğlu için markalardan reklam ve sponsorluk teklifleri yağdığı öğrenildi…





32 yaşındaki güzel oyuncunun oğlu için açtığı Instagram hesabını kısa sürede 30 bin kişi takibe aldı.