İvana Sert, karın tadını İstanbul'dan uzakta çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2019 Güncelleme 25 Şubat 2019, 07:59
İvana Sert, karın tadını İstanbul’dan uzakta çıkardı

İÇİNDEKİLER

İvana Sert, karın tadını İstanbul'dan uzakta çıkardı. Ünlü ikoncan, geçtiğimiz gün oğlu Ateş'le kayak tatili için gittiği Uludağ'da hem stres attı hem de sosyal medyada bol bol havalı paylaşımlara imza attı.



PAZAR KEYFI
Komedyen Yavuz Seçkin, İstanbul'a yağan karla kendini dışarı attı. Seçkin, karın coşkusunu 6 buçuk yaşındaki kızı Asya ile çıkardı. Minik kızı ve sevimli kedisiyle karlar üzerinde Pazar keyif yapan komedyen, bu anı da Instagram'da yayınladı.

YAZI UNUTTU
Adı deniz, kum ve güneşle özdeşleşen Eda Taşpınar, dün yağan karla sevince boğuldu. Belgrad Ormanı'na giden ikoncan, bembeyaz örtüde sevinçten havalara uçtu.


BEYAZ COŞKU
Ünlü kaleci Muslera'nın eşi Patricia Callero da dün kar keyfi yaptı. Uruguaylı yenge, bir yaşındaki oğlu Kailash'ı da ilk kez karla tanıştırmanın sevincini yaşadı.

KARDAN ADAM EYMEN
ESKI dostu Alişan'la bağlarını kopardığı için sıkıntılı günler yaşayan Ece Erken, dün yağan karla moral buldu. Ünlü sunucu, yaklaşık 4 yaşındaki oğlu Eymen'le evinin bahçesinde kardan adam yaptı. Erken, minik oğluyla kartopu da oynayıp çocuklar gibi eğlendi.

CANDAN KARE
Dün 5 aylık oğlu Can'la kar havası alan Beyza Şekerci'nin kendi gibi oyuncu eşi Engin Hepileri'ye verdiği bu poz binlerce beğeni aldı.